OČAJNA PORODICA nudi dadiljama platu od 7 MILIONA DINARA, ali njihova kuća krije TAJNU zbog koje niko ne želi ovaj posao!
Foto: Printscreen Youtube

IMA JEDNA CAKA

OČAJNA PORODICA nudi dadiljama platu od 7 MILIONA DINARA, ali njihova kuća krije TAJNU zbog koje niko ne želi ovaj posao!

Morate biti spremni na to da ćete provoditi duži vremenski period u kući sami i spavati tamo četiri noći nedeljno

Objavljeno: 21:01h

Porodica iz Škotske traži dadilju kojoj nudi idealne uslove za rad: platu od 50.000 funti godišnje (oko 7 miliona dinara) smeštaj i hranu, međutim jedna stvar odbija sve zainteresovane kandidate.

Roditelji uporno traže zamensku dadilju nakon što su u poslednjih 12 meseci izgubili pet radnika zbog natprirodnih pojava koje se dešavaju u kući, poput loma stakla i čudnih zvukova.

Porodica je zatražila pomoć društvenih mreža u svojoj misiji, u nadi da će oni naći nekog dovoljno hrabrog da prihvati izazov njihove uklete kuće.

Oglas za posao pojavio se prošle nedelje i u njemu se navodi da je potrebno da je osoba spremna da se brine o dvoje dece, 5 i 7 godina u prostranoj porodičnoj kući koja se može pohvaliti spektakularnim pogledom.

Ali, morate biti spremni na to da ćete provoditi duži vremenski period u kući sami i spavati tamo četiri noći nedeljno, od ponedeljka do petka, sa decom.

Posao dadilje uključuje ​​pripremu doručka, spremanje dece za školu, odvoženje i dovoženje i škole, pomoć oko domaćih zadataka i spremanje za spavanje.

Bonus video Glossy lično Marko Kon: Rado bih pozirao nag

(Espreso.co.rs/ Viraler.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.