MUKE SUPRUGE BRITANSKOG TAJKUNA: Muž mi je doveo LJUBAVNICU u kuću, a mene oterao u malu sobu!
Foto: Instagram printscreen

prevarena

MUKE SUPRUGE BRITANSKOG TAJKUNA: Muž mi je doveo LJUBAVNICU u kuću, a mene oterao u malu sobu!

Heder ipak ne želi da se razvede, a evo i zbog čega

Objavljeno:

Amerikanka Heder Bird je supruga tajkuna, živi u vili vrednoj preko 20 miliona evra, ali je primorana da boravi u maloj sobi i sprema hranu na rešou.

Ona se razišla sa svojim suprugom, bogatim Britancem Robertom Čengvizom pre deset godina, ali nikad se nisu službeno razveli.

Oboje i dalje žive u vili na četiri etaže u središtu Londona u kojoj pak puno bolji status ima Robertova devojka, 27-godišnja Poljakinja Julija Dibovska koja uživa u odajama na četvrtom spratu.

☀️? @billionbeautyparis_swimwear ?

A post shared by Julia (@juliadybowska) on

U BBC-jevom dokumentarcu Heder, inače vlasnica klinike za estetsku hirurgiju, objasnila je u kakvim sulovima živi.

- To su sad opcije koje imam, nisam to odabrala, ali nemam izbora. Nisam birala ni sobu. U njoj jedem, kuvam i spavam. Imam i mali frižider, čajnik, kuvalo - rekla je Heder dodajući kako se trudi da u kući ne naleti na svog supruga i njegovu devojku.

Objasnila je i zbog čega živi u takvim uslovima i zašto se ne želi da se razvede.Tvrdi, naime, da ju je Robert uverio da odustane od razvoda iako su joj advokati rekli da bi mogla dobiti više od 10 miliona eura, piše "Dejli Mejl".

- Kad bih sada, nakon što je Robert upao u finansijske probleme, išla da se razvedem, verovatno ne bih dobila ništa. Strašno mi je što delim dom s njegovom devojkom koja je uz to još i seksi. Ona je tip modela, tip devojke koja puno svojih izazovnih fotografija objavljuje na Instagramu - kaže Heder.

Robert je, nakon što je priča njegove zakonite supruge izašla u javnost, najavio tužbu protiv BBC-ja zbog objavljivanja detalja iz njegovog privatnog života.

- Pustili smo ih u kuću i vidite šta su nam učinili - kaže tajkun.

BBC je samo kratko poručio kako stoji iza svega što su objavili u dokumentarcu.

Robert i njegov brat Vinsent bili su jedni od najvećih iznajmljivača nekretnina u Londonu tokom 1980-ih. Na vrhuncu svog poslovanja imali su više od 600 zgrada vrednih nekoliko milijari evra.

Međutim, Čengvizovo bogatstvo našlo se na udaru krize islandskih banaka pre desetak godina. Procenjuje se da je tada izgubio više od dve milijarde evra. Zbog toga se i njegova imovina našla na udaru, a razvod za Hederpostao i više nego neisplativ.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.