Mislila je da je muž VARA, a prava ISTINA je potpuno ŠOKIRALA: Njen muž policajac imao je MRAČNU TAJNU (VIDEO)
Gilberto Vejl, Foto: Printscreen/youtube

UŽAS!

Mislila je da je muž VARA, a prava ISTINA je potpuno ŠOKIRALA: Njen muž policajac imao je MRAČNU TAJNU (VIDEO)

Zabrinuta i znatiželjna, Ketlin je pogledala šta joj suprug radi na internetu

Objavljeno:

Dok je držao dete i pozirao za kameru, Gilberto Vejl izgledao je kao svaki drugi porodični čovek. Policajac koji odlazi u crkvu osvojio je srce svoje žene Ketlin nakon što su se upoznali onlajn 2009. godine.

Savršeni gospodin, otvarao je vrata za nju i obasipao je pažnjom. Godinu dana nakon što su se upoznali, Ketlin je ostala trudna i par je odlučio da se venča. Ipak, buduća mama tada je primetila promene na njemu, i uopšte nije bio zainteresovan za sastanke koje su imali u bolnici.

Do vremena kad je njihova ćerka rođena, Gilberto je puno vremena provodio onlajn, nekad celu noć. Zabrinuta i znatiželjna, Ketlin je pogledala šta joj suprug radi na internetu.

Šta je radio onlajn?

Otkrila je da je posećivao sajtove za odrasle, i to stranice posvećene fetišima, kao što su "ropstvo" i slično. Ipak, na jednoj stranici bilo je nešto puno mračnije.

Bila je to fotografija mrtve žene. Zabrinuta, Ketlin je suprugu rekla šta je videla. Njena otvorenost nije pomogla njihovom braku, a Gilberto je postao još povučeniji.

Postala je detektivka

Skinula je špijunski softver koji tajno može da prati kako se računar ili telefon koristi, iskopala njegov tajni imejl gde je otkrila hiljadu poruka između njega i misterioznih onlajn kontakata, piše Whimn.com.au.

Iako se bojala da je prevarena, otkrivanje ovih mejlova je za nju bilo još gore. Naime, Ketlin je videla poruke koje opisuju nju vezanu i rasečenog vrata. "Ako plače, nemoj pokazati milost", pisao je jedan od kontakata.

"Ne brini, začepićemo joj usta", pisalo je u odgovoru. Osim o njenoj smrti, naišla je i na poruke o svojim prijateljima. One su govorile o njihovom stavljanju u kovčege, nakon silovanja, ubijanja i prženja na vatri.

Njen muž čak je podelio fotografije nje i njenih prijatelja. "Odjednom, vidim svoje fotografije, fotografije svojih prijatelja", rekla je Ketlin kasnije na sudu. A našla je i fotografije odrezanih ljudskih stopala.

Vreme da se beži

Potresena i uznemirena, Ketlin je uzela ćerku iz stana i pobegla u svoj porodični dom. Laptop i ključeve od stana dala je FBI-u kako bi mogli da istražuju.

Pretraživajući Gilbertov laptop, istraživači su pronašli jezivu datoteku pod imenom Abducting and Cooking (Otmica i kuvanje), u kojem je bila lista predmeta potrebnih za otmicu, kao što su uže i hloroform. Njegove pretrage na Guglu otkrile su da je često pretraživao recepte za "ljudsko meso".

Je li Vejl planirao da ubije i pojede ženu?

Zapisi pokazuju da je pristupio policijskoj bazi podataka kako bi dobio više informacija o jednoj ženi. I javio se nekim drugim ženama, ispitujući o njihovim poslovima i rutinama.

Cannibal Cop

Kad se slučaj našao na naslovnim stranama, Vejl je prozvan policajcem kanibalom. Kad je davala dokaze za tužilaštvo, Ketlin je plakala pred sudom i uveravala ih da je suprug planirao da ih ubije.

Tužitelji su tvrdili da je Vejl pomno istražio potencijalne žrtve kako bi proživeo svoje fantazije ubistava i kanibalizma. Odbrana je tvrdila da je reč o čistom "igranju uloga".

U martu 2013. Vejl je proglašen krivim za zaveru zbog otmice i za prekršaj povezan sa zloupotrebom policijske baze podataka.

Sloboda

Žalio se na odluku i tražio novo suđenje, a u julu 2014. sudija je odbacio optužbu navodeći kako nema dovoljno dokaza da je Velj nameravao da naudi ženama u stvarnom životu.

Pušten je nakon što je proveo 21 mesec u zatvoru.

2015. ponovno je privukao pažnju kad je otvorio onjaljn dejting profil, u kojem je kao hobi naveo "kuvanje".

A prošle godine branio je svoju fantaziju na TV-u. "Nije zločin maštati o zločinima protiv ljudi koje znate. Akcija je ta koja je ilegalna", rekao je za Inside Edition.

"Šta radim kod kuće, moj je posao", dodao je.

Ranije ove godine, takozvani policajac kanibal otkrio je da planira da objavi nasilan roman o sadistima u Njujorku. "Znate onaj stari kliše, napravite limunadu od limuna", rekao je.

BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.