NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAČE: Trudnica na snimku ultrazvuka iznad svoje bebe videla nešto JEZIVO! (FOTO)
Majkl i Stefani čekaju bebu, Foto: Facebook

ŠTA VI KAŽETE?

NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAČE: Trudnica na snimku ultrazvuka iznad svoje bebe videla nešto JEZIVO! (FOTO)

Buduća majka je odmah svoju priču ispričala lokalnim novinama

Objavljeno:

Dok mnogi roditelji na snimcima s ultrazvuka ne mogu da razaznaju ni sopstveno dete, jedna majka tvrdi kako je na fotografiji koju je dobila nakon ultrazvuka uočila lice svoje pokojne bake. Stefani Džekson (32) iz engleskog Liverpula prekjuče je posetila svog ginekologa u 18. nedelji trudnoće, a on joj je odmah napravio i ultrazvuk. No, kada je dobila fotografiju svog nerođenog deteta, iznad njega je ugledala nešto što ju je rasplakalo.

Stefani tvrdi da je na snimku sa ultrazvuka videla lik svoje pokojne bake
Stefani tvrdi da je na snimku sa ultrazvuka videla lik svoje pokojne bake foto: Facebook

Iako je to uistinu teško uočiti, 32-godišnjakinja i njena majka tvrde kako se iznad deteta vidi lice njene pokojne bake, koja je preminula pre 14 godina, a s kojom je ova buduća majka bila jako povezana. Trudnica kaže kako se molila baki za dete jer nije bila sigurna hoće li ona i njen partner uspeti da začnu.

Procenite sami
Procenite sami foto: Facebook

Naime, njen partner, Majkl Dejvis, imao je vazektomiju pre nego što su se upoznali, zbog čega je ona bila u strahu kako nikada neće imati dete. Međutim, on je prošle godine išao na takozvani "obrnuti zahvat", kojim je poništio vazektomiju, te je Stefani nakon toga uspela da začne. – Majka je prva uočila baku, no prepoznala sam je i ja kao i svi naši prijatelji i rodbina. Užasno sam emotivna zbog toga i od juče plačem – kaže buduća majka koja je toliko uverena da se na snimku nalazi njena baka, da je odmah svoju priču ispričala lokalnim novinama, nakon čega je postala pravi viralni hit.

Bonus video Nemaštinu i bol porodice iz Rume reči ne mogu da opišu

(Espreso.co.rs/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.