Otišao u bolnicu na porođaj petorki: Onda saznao da je njegova devojka sve glumila!
Imala je fantomsku trudnoću, Foto: Facebook printscreen

neverovatna priča

Otišao u bolnicu na porođaj petorki: Onda saznao da je njegova devojka sve glumila!

Lokalne firme i zajednica su bili spremni da ulože u živote ovih pet beba

Objavljeno:

Pol Servat je dao sve svoje vreme, energiju i emocije u pripremanje da postaje tata.

Upoznali su se onlajn tokom leta. Do septembra, dva meseca nakon što su se počeli zabavljati, saznao je da će postati tata. Devojka mu je rekla da je trudna i da nosi blizance. Blizanci su se kasnije pretvorili u trojke. Šokantne vesti su bile kada je rekla da su ipak četvorkama, a na kraju o petorkama. Servat je ostao pozitivan.

Koliko god strašno izgledalo bio je jako uzbuđen, izabrao je imena. Njegovi roditelji su bili srećni što će postati deda i baba. Lokalne firme i zajednica su bili spremni da ulože u živote ovih pet beba. Donirali su neke stvari da bi pomogli porodici. Pet praznih krevetića je bilo u Servatovom domu. Oni su ostali prazni i nakon termina porođaja. Servat je patio zvog gubitka jer nikada nije mogao da drži svoje bebe u naručju, ali to nije bilo zbog toga što one nisu preživele.

Spremali su stvari za bebe
Spremali su stvari za bebe foto: Facebook printscreen

One uopšte nisu postojale. Servat je odveo Bjenvenu u bolnicu na porođaj. Sestra ga je pomerila sa strane i rekla mu srceparajuće vesti. Njegova djevojka nije bila trudna. Bijenvenu nije trebalo da dođe na porođaj i na ginekološki odeljenje. Treba da bude pod psihijatrijskim nadzorom zbog fantomske trudnoće. - Sve sam izgubio. to je bio moj ceo život - rekao je Servat.

Bijenvenu je rekla šta će uraditi sa svim doniranim stvarima za bebe. - Vratiću sve stvari ljudima koji su ih dali nama. Dobra sam osoba i ne želim nikoga da lažem - rekla je. Bijenvenu je lažno bila uverena da je trudna, do te mjee da je imala jutarnju mučninu, laktaciju i uvećan abdomen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.