RADNICI OVE FIRME POTPUNO NAGI ČISTE KUĆE: Začudićete se kada čujete kakve žene su najtraženije!
Čiste kuće bez odeće, Foto: Facebook printscreen

nudističko čišćenje

RADNICI OVE FIRME POTPUNO NAGI ČISTE KUĆE: Začudićete se kada čujete kakve žene su najtraženije!

Kućne pomoćnice, odnosno čistačice zaista peru po kućama, ali bez ijedne krpice na sebi

Objavljeno: 09:25h

Firma "Čistači naturisti" iz Londona specifična je po tome što njenih 300 zaposlenih čiste ljudima kuće - potpuno nagi!

Kućne pomoćnice, odnosno čistačice zaista peru po kućama, ali bez ijedne krpice na sebi. Sat njihove usluge košta između 260 do 400 kuna po satu.

Iz kompanije napominju da rade po principu agencije koja ima zaposlene iz svih delova zemlje. Računica je da moraju imati oko 300 čistača kako bi pokrili sve gradove i sve ukuse klijenata.

Naime, ko želi angažovati golu čistačicu - ili čistača, osim uobičajenih stvari poput dana i termina čišćenja, bira i kakvu osobu želi. Koje starosti, građe i kilaže.

- Variraju tipovi ljudi koji naručuju naše usluge. Nisu to samo muškarci, nego ima i žena koje traže muške čistače. Neki misle da je to paravan za prostituciju, ali mi smo strogo profesionalni - kazala je vlasnica Laura Smit.

Iako bi čovek pretpostavio da klijentela želi mlade, vitke i sportski građene čistačice, praksa je pokazala upravo suprotno. Najveća je potražnja za sredovečnim ženama s punijom figurom.

- Zbog tog samo morali i odbijati neke potencijalne zaposlene, jer je najveća potražnja za starijim čistačicama koje imaju godine iskustva u tom poslu - objasnila je vlasnica za Dejli mejl.

Firma je osnovana prošle godine, isprva je zamišljena kao standardna firma za poslove čišćenja.

- Zatim je jedan od klijenata zaželio da mu gola žena očisti stan, pitala sam jednu od devojaka. Vidjla sam poslovnu mogućnost u tome pa sam odlučila krenuti u tom smeru - objašnjava preduzetnica.

Prvo se oglašavala na društvenim mrežama, ali oglase su joj blokirali zbog golotinje.

Jedna od čistačica objasnila je kako je ona po prirodi naturista odnosno nudista, tako da je njoj prelazak na ovakvu vrstu rada bio prirodan.

Klijenti su oduševljeni uslugom što izražavaju na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.