Postao sam GEJ nakon uzimanja OVIH TABLETA!
Skot tvrdi da je postao gej nakon uzimanja tableta protiv bolova, Foto: Profimedia/Ilustracija

PRE LOMA NOGE VOLEO JE ŽENE

Postao sam GEJ nakon uzimanja OVIH TABLETA!

Iako je Pregabalin lek prvenstveno namenjen za epilepsiju, bolove povezane s mozgom i teskobu, često se javljaju nuspojave koje uključuju i gubitak libida,

Objavljeno: 08:50h

Skot Purdi je 23-godišnji muškarac koji tvrdi da je nakon uzimanja tableta protiv bolova postao gej.

Scott je tablete Pregabalin, poznate i pod nazivom Lyrica, počeo da uzima nakon loma noge koji je zaradio na trci u kartingu, ali je uveren je da je lek napravio mnogo više od čistog ublažavanja bola. Tvrdi da je nedugo nakon početka uzimanja tableta potpuno izgubio interes za žene i prekinuo šestomesečnu vezu sa svojom devojkom.

''Primetio sam da mi je libido pao i da mi treba muška pažnja. S devojkom sam bio u vezi šest meseci i nikad me nisu privlačili muškarci, ali nakon uzimanja Pregabalina više mi nije bila fizički privlačna. Rekao sam joj da ne znam što mi se događa, da mi se sviđaju muškarci i da ne možemo više biti zajedno'', kaže 23-godišnjak i dodaje da je devojka ''relativno dobro podnijela raskid''.

Iako je Pregabalin lek prvenstveno namenjen za epilepsiju, bolove povezane s mozgom i teskobu, često se javljaju nuspojave koje uključuju i gubitak libida, prenosi Unilad.

''Samo želim da informišem ljude o ovome. Meni je trebalo neko vreme da shvatim šta se događa. Prestao sam da uzimam tablete pre nekoliko nedelja i želja za muškarcima samo je nestala'', kaže Skot koji je ipak ponovno počeo da konzumira Pregabalin jer ga ''čini srećnim i otvorenim''.

BONUS VIDEO: Espreso Tviter, glumica Ivana Dudić

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.