KAO DETE KRAO ŽENSKE CIPELE: A onda je odrastao u monstruma koji je skupljao ženska stopala!
Džeri Brudos - čuvao jezive suvenire - ženska stopala, Foto: Printscreen Youtube

MRŽNJA PREMA ŽENSKOM RODU

KAO DETE KRAO ŽENSKE CIPELE: A onda je odrastao u monstruma koji je skupljao ženska stopala!

Njegovo čudno ponašanje je otkriveno još 1944. godine kada je na smetlištu našao žensku cipelu na štiklu i odneo je u svoju kuću u Salemu

Objavljeno:

Džerom "Džeri" Brudos je ubio nekoliko žena u Oregonu i od tih ubistava sačuvao jezive suvenire - ženska stopala.

Njegovo čudno ponašanje je otkriveno još 1944. godine kada je na smetlištu našao žensku cipelu na štiklu i odneo je u svoju kuću u Salemu. Od tada on je bio opsednut ženskim cipelama, a ta opsednutost je postala smrtonosna kada je odrastao.

Kao dete on je pokušavao da ukrade cipele svojim nastavnicama i majci kako bi zadovoljio svoj fetiš. Njegova majka, koja je imala već jednog sina pre nego što se on rodio, nadala se da će roditi ćerku i zbog toga zapravo nije ni volela Džeroma i otvoreno mu to pokazivala.

Vremenom se kod njega stvorila mržnja ne samo prema njoj, već i prema celom ženskom rodu.

Sa 17 godina je Brudos prvi put napao ženu. Oteo je jednu devojku i naterao je da mu gola pozira za fotografiju. Iako ju je seksualno zlostavljao, on ju je ostavio u životu. Ubrzo je uhapšen i poslat na psihijatrijsko lečenje. Devet mesci kasnije pušten je na slobodu jer je izgledalo kao da je izlečen.

Sa 22 godine se oženio i preselio u Portland. Ubrzo je ponovo počeo nenormalno da se ponaša. Terao je suprugu da čisti kuću potpuno gola i u cipelama sa visokom štikom. Postao je otac dva deteta, ali je našao vremena da posveti svom fetišu i da planira nove napade na žene.

1968. godine je zadavio prvu žrtvu, ženu trgovačkog putnika koja mu je došla na vrata i nudila enciklopedije.

Brudos je sakupio "trofeje" uzete od žrtava u svojoj garaži, a njegova supruga to nije znala, jer joj je zabranio ulaz. U svojoj garaži je i ubio Lindu Sloson koja je želela da mu proda knjige. Neko vreme je čuvao njeno telo u garaži, odsekao mu stopalo i navlačio cipele na njega. Zatim je bacio njeno telo u reku.

Kasnije iste godine je svojoj jezivoj kolekciji dodao još trofeja. Ubio je Karen Sprinker i studentkinju Džen Vitni, odsekao im dojke i imao seks sa njihovim telima telom nekoliko puta, a zatim i njih vezao za delove automobila i bacio u reku. Do kraja 1969. godine ubio je najmanje četiri žene.

U maju 1969. godine ribar je našao ostatke tela u reci. Dva dana kasnije policija je našla još jedno. Policija je na osnovu jednog od retkih tragova došla do cimerke jedne od žrtava koja im je rekla da je jedan stariji čovek razgovarao telefonom sa ubijenom, pre nego što je nestala i da je u međuvremenu kontaktirao i neke druge studentkinje. Policija je uspela da ubedi jednu studentkinju da pozove tog čoveka na izlazak. Kada se na sastanku pojavio Džeri Brudos, sačekala ga je policija. Kako nije imala dokaze protiv njega, policija ga je pustila na slobodu, ali je ubrzo jedna žena kontaktirala policiju rekavši da je Brudos pokušao da je napadne ali da mu je pobegla.

Policija je pretražila njegovu kuću i gražu i naišla na jezivo otkriće - najlonski konopac, fotografije ubijenih žena, odsečene grudi i stopala, što je bilo više nego dovoljno da ga sud osudi na doživotnu robiju. Izdržao je 37 godina u zatvoru i umro 2006.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.