DECO, BOG POSTOJI: Okrenula se ka mališanima usred vožnje i SKRENULA U POGREŠNU TRAKU! (VIDEO)
Warrenova nije negirala da je namerno slupala automobil, Foto: Printscreen Youtube

Vera ili ludost?

DECO, BOG POSTOJI: Okrenula se ka mališanima usred vožnje i SKRENULA U POGREŠNU TRAKU! (VIDEO)

Warrenova je sa svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub

Objavljeno:

Bakari Warren iz američke države Georgie uhapšena je nakon što je namerno izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj deci da postoji Bog i da će ih zaštititi.

Srećom po majku i dvoje maloletne dece, nakon udesa prošli su bez povreda.

Warrenova je sa svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a pre same nesreće rekla je svojoj deci da će namerno udariti u stub da bi im dokazala da postoji Bog i da će ih sačuvati u saobraćajnoj nesreći ako budu imali vere u njega.

Nesreću su zabeležile i sigurnosne kamere koje su snimile Varenovu kako vozi automobil severno od Industrijskog bulevara u Gwinnett County u Gergiji, pre nego što je svesno skrenula u suprotne trake, a nakon toga i skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Njenih dvoje dece starosti pet i sedam godina su bili na zadnjem sedištu u sedalicama za decu, i prošla su bez povreda, piše Oddycentral.

Nakon što je policija izašla na mesto nesreće, Warrenova je priznala šta se dogodilo i da je namerno slupala automobil da bi deci dokazala da je Bog stvaran i da će ih sačuvati u nesreći ako se budu molili i verovali u njega.

Bizarnu odluku Warrenove su potvrdila njena deca, koja su opisala trenutke koji su prethodili nesreći.

– Ona je skrenula u suprotnu traku, zatvorila je oči i govorila: ‘Bla bla, ja volim Boga’, a nakon toga smo se sudarili – reklo je njeno dete koje je bilo u automobilu.

Žena nije negirala da je namerno slupala automobil, a u svoju odbranu je rekla da je upozorila svoje mališane da se vežu jer će namerno pod punom brzinom usmeriti automobil prema betonskom stubu. Ipak, okrivljena je uhapšena na licu mesta i suočiće se s optužbama za ugrožavanje bezbednosti dece.

Kaucija za njeno oslobađanje je 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena deca će biti kod bake i deke.

– Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače u suprotnom mogla je da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju – rekao je načelnik policije u Georgije Eric Butynski.

Policajci koji su bili na mestu nesreće ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj, a da je tokom ispitivanja u policiji optužena je na telefonu proveravala svoje Facebook statuse.

– Njen Facebook nije pokazao ništa što je direktno vezano za sam incident, a nakon toga je dala svoje objašnjenje koje su deca potvrdila – da će ih Bog sačuvati od nesreće ako budu verovali u njega – istakli su iz policije.

Bonus video:

(VIDEO) NE STAJ SLONU NA PUT! Njegova osveta vozaču bila je nemilosrdna!

(Espreso.co.rs / Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.