VIKTOR JE SILOVAO 900 DEVOJČICA, A VEĆINI JE BIO HRANITELJ! Ali, to nije najgore u ovoj priči! O ovom MONSTRUMU BRUJI CEO SVET! (FOTO)
OPTUŽEN ZA PREKO 900 SILOVANJA, Foto: Printscreen/Twitter

stravično!

VIKTOR JE SILOVAO 900 DEVOJČICA, A VEĆINI JE BIO HRANITELJ! Ali, to nije najgore u ovoj priči! O ovom MONSTRUMU BRUJI CEO SVET! (FOTO)

Optužen je za 248 silovanja i 358 nasilnih seksualnih napada protiv devojčica od 13 godina i mlađih, navodi se u optužnici

Objavljeno:

Viktor Lišvavski (37), optužen je za više od 900 silovanja i seksualnih napada na devojčice mlađe od 13 godina, kojima je bio zakonski staratelj, a ukoliko ga osude, čeka ga duga zatvorska kazna i užasavajuća titula "najgoreg pedofila u istoriji Rusije".

On je, prenosi Dejli mejl, napastvovao pet devojčica kojima je bio zvanični staratelj, tretirajući ih navodno kao "personalni harem" i "seks-robinje".

Ovaj monstrum pritvoren je prošlog jula, ali se tek sada otkriva da je počinio znatno više sličnih kriminalnih radnji. Ukoliko bude osuđen, biće poznat kao najgori pedofil u istoriji. On je pritvoren nakon što se jedna od devojčica požalila svojoj nastavnici u školi koja je alarmirala policiju o čoveku koji je ranije bio šef evangelističke crkve u Amursku u Rusiji.

Nakon toga i ostale devojčice su ispričale šta im je radio i na koji način ih je sve seksualno iskorišćavao.

Optužen je za 248 silovanja i 358 nasilnih seksualnih napada protiv devojčica od 13 godina i mlađih, navodi se u optužnici.

Takođe, na teret mu se stavlja još 22 nasilna seksualna napada na devojčice mlađe od 14 godina.

Počinio je još 11 silovanja, u kojima je žrtvama pretio da će ih ubiti. Socijalna služba je takođe optužena za zanemarivanje dece i stavljanje u neprijateljsko okruženje.

Lišvavski i njegova supruga Olga imaju troje svoje dece i staraju se o još devetoro dece. Protiv njegove supruge još nije podignuta optužnica. Sa novcem koji su kao staratelji dobijali, iznajmljivao je stanove u kojima je zlostavljao svoje štićenice. Devojke o kojima su se starali, nakon ovih optužbi vraćene su u dom za nezbrinutu decu.

Pogledajte bonus video:

Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.