UPOZNALA DEČKA U BARU, PA GA ODVELA NA SEKS U KUĆU BIVŠEG: Ono što je tamo usledilo bilo je STRAVIČNO!
Susret u baru nije se lepo završio, Foto: Pixabay

OVO NIJE NAJPAMETNIJA IDEJA

UPOZNALA DEČKA U BARU, PA GA ODVELA NA SEKS U KUĆU BIVŠEG: Ono što je tamo usledilo bilo je STRAVIČNO!

Velika Britanija u čudu nakon ovog zločina

Objavljeno:

Jedna devojka smatrala je da je dobra ideja da dečka kojeg je upoznala u baru odvede u kuću bivšeg kako bi imali seks, zbog čega je jako zažalila.

Devojka iz Velike Britanije upoznala je muškarca u baru, pa su ubrzo proradile strasi i oni su odlučili da potraže mesto za seks.

Prvo su pokušali kod nje kući, ali njena majka se probudila i oterala ih. Onda je devojka došla na suludu ideju da to urade u kući njenog bivšeg dečka, Džeja Mekmanusa, za koga je mislila da nije kod kuće.

Međutim, kada su došli tamo, i dozvali njegovo ime, on je odgovorio! Devojka mu je rekla sa kim je, nakon čega je Mekmanus izašao sa kuhinjskim nožem.

STALO MU SRCE TOKOM SEKSA S LJUBAVICOM: Političara pronašli golog u automobilu!

Nesrećni mladić potrčao je niz stepenice, ali ga je Mekmanus stigao i zario mu je nož u leđa, sa oštricom dugačkom 12, 5 centimetara. Shvatio je da je povređen i video je krv, a prolaznici su mu priskočili u pomoć. Odvezen je u bolnicu gdje je dobio tri šava pa su ga zadržali preko noći na posmatranju. Policija je uhapsila bivšeg partnera devojke pod optužbom za pokušaj ubistva, a u stanu su mu pronašli i kanabis.Mekmanus je sve priznao, ali je rekao da je mladića napao nožem jer je on njega prvi napao.

LJUBAZNO MOLIMO KOMŠINICU DA NE STENJE KAO KOBILA: Ova poruka je osvanula u zgradi, a onda je stigao još jači ODGOVOR!

Sudija je bio šokiran ovim slučajem:

- Ne mogu zamisliti manje mudar potez od postupka ovo dvoje koji su želeli biti intimni pa su otišli u kuću bivšeg partnera. To je recept za katastrofu - prokomentarisao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.