Deka je pregazio čoveka, a onda je UNUK (7) SEO U KOLA I PREŠAO PREKO NJEGA JOŠ JEDNOM! (VIDEO)
Dvostruka nesreća nad pešakom, Foto: Printcreen / Youtube

dupla nesreća

Deka je pregazio čoveka, a onda je UNUK (7) SEO U KOLA I PREŠAO PREKO NJEGA JOŠ JEDNOM! (VIDEO)

U kineskoj provinciji Šandong nedužni pešak imao je duplu saobraćajnu nesreću, prvo ga je pregazio deda, a zatim njegov unuk (7) još jednom prešao preko njega...

Objavljeno:

Jedan Kinez doživeo je duplu nesreću kada ga je udario automobil na prometnoj ulici, da bi potom automobil startovao sedmogodišnji dečak i ponovo prešao preko nesrećnog pešaka.

KINESKI ZMAJ POKAZAO ZASTRAŠUJUĆU VOJNU MOĆ: 7.000 vojnika slušalo ZAPALJIV GOVOR Si Đinpinga! (VIDEO) SEVERNA KOREJA USPOSTAVLJA VEZU SA JUŽNIM SUSEDOM: Posle skoro dve godine tišine, Kim popustio!

Užasavajući snimak pojavio se na društvenim mrežama na kojem se vidi kako sedmogodišnji dečak gazi pešaka, nakon što je slučajno startovao automobil svog dede. Pre nego što ga je dečak pregazio kolima, pešaka je kolima prvo udario njegov deda, koji ga je proveravao na zemlji, kada je mališan startovao automobil.

Kako prenosi britanski "Dejli mejl", pešak nije ozbiljnije povređen iako je doživeo dvostruko gaženje.

Nesreća se dogodila u kineskoj provinciji Šandong. Deda je krenuo da odveze unuka u školu. Deda je oborio pešaka i izašao iz automobila kako bi mu pomogao, ali je nekoliko trenutaka kasnije automobil počeo da se kreće ka povređenom Kinezu.

Na snimku se vidi i kako penzioner trči ka automobilu u viče na unuka, ali nije poznato da li je mališan odgovorao za kršenje saobraćajnih propisa.

BONUS VIDEO:

Ajfon X se obrukao i pre nego što je izašao! Dokazali da je "napredna" funkcija čist promašaj!

(Espreso.co.rs/ Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.