ZATEKLA DRUGU ŽENU U KREVETU SVOG DEČKA: Kada je videla ko je ona, ZGROZILA SE!
Kada je shatila sa kim je dečko vara, bila je u šoku!, Foto: Pixabay

bolesno

ZATEKLA DRUGU ŽENU U KREVETU SVOG DEČKA: Kada je videla ko je ona, ZGROZILA SE!

Primetila je da njen dečko ima čudan odnos sa svojom sestrom...

Objavljeno:

Prevara nikada nije prijatna, a pravi užas sledi kada zateknete partnera u krevetu sa - njegovom sestrom!

Upravo to se desilo Džakinti Koeljo, koja je svog dečka ostavila nakon što je primetila da on ima čudan odnos sa svojoj sestrom.

Ona je svog bivšeg dečka Džeka upoznala u noćnom izlasku, i ubrzo je primetila kako on svojoj sestri Melindi uvek daje komplimente.

- Onda je postajalo sve čudnije. Izašli bismo napolje i ona bi se tamo pojavila u devet od deset slučajeva. Činilo se kao da nema svojih prijatelja. Džek ja imali bismo nekoliko sati za sebe, no ona bi se uvek nekako pojavila. Ako je postojala ikakva prilika, ona bi došla - ispričala je Džakinta.

Njoj je bilo neprijatno da Džeku ukaže na to, ali onda su bizarnosti nastavile da se dešavaju.

MASOVNE ORGIJE I DROGA: Razotkriven TAJNI ŽIVOT moćnika iz SILIKONSKE DOLINE!

Na primer, jednom prilikom Melinda se ušuškala pokraj na kauču, PA je uhvatila Melindu kako gleda u njih iz daljine. Takođe, Melinda je znala Džakinti reći da još uvek nema dečka jer joj nikad niko neće tako odgovarati kao njen brat. Bilo je i situacija kada bi Melinda seskala povrće i Sžek bi joj prišao i stavio ruke oko struka. No, ni to još nije bila kap koja je prelila čašu. Sve do jednog dana kada je Džakinta izgubila strpljenje. - Planirala sam kod njega da prespavam pa sam otišla sve pripremiti u njegovoj sobi, a ona je spavala u njegovom krevetu. Izašla sam i pitala Džeka zašto je ona tamo. Rekao mi je da ona to zna ponekad da uradi, kao da je to nešto normalno - ispričala je Džakinta i dodala kako njegova sestra ima 21 godinu, a ne dve. BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.