Potrošio 25.000 evra da bi ličio na BEKAMA! IZOPERISAO SE CEO, A SADA GA ZOVU HOROR KOJI HODA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP/Kirsty Wigglesworth

NEOČEKIVAN REZULTAT

Potrošio 25.000 evra da bi ličio na BEKAMA! IZOPERISAO SE CEO, A SADA GA ZOVU HOROR KOJI HODA! (FOTO) (VIDEO)

Razmišljao je čak i da sebi oduzme život

Objavljeno: 23.12.2017. 14:36h
  • 17

Džek Džonson (21) iz Velike Britanije dao je 25.000 evra na plastične operacije jer je silno želeo da liči na slavnog Dejvida Bekama. Nakon što je više puta otišao pod nož nesrećni mladić je shvatio da nikad neće uspeti da liči na Bekama.

Suočen sa realnošću, Džonson je odlučio da više neće da uništava svoje telo, već se posvetio edukaciji mladih koji su zavisni od plastičnih operacija.

- Svako od nas je samo svoj i tako treba da se ponašamo. Treba da budemo svoji, a ne da pokušavamo da izgledamo poput naših idola. Meni je trebalo predugo da to shvatim - rekao je Džonson koji inače živi od socijalne pomoći.

Mladić je potrošio sve što je dobio od države jer je želeo da bude sjajan.

- Niko ne može da kaže da je Bekam ružan. Ja eto, uopšte ne pratim fudbal, samo sam želeo da izgledam kao on - rekao je Džonson koji je zbog želje da izgleda kao slavni fudbaler stavljao implante u usne i obraze.

Nakon brojnih operacija koje nisu donele željene rezultate, ovaj nesrećni mladić je čak razmišljao da sebi oduzme život.

- Bio sam na ivici. Opsednutost izgledom me je dovela na korak do samoubistva, ali sam uspeo da se izvučem zahvaljujući svojoj mentalnoj snazi, psihijatrima i psiholozima. Nisam više hteo da živim jer nisam uspeo da postignem ono što sam hteo. Tada sam shvatio da ovo više nema smisla i sad želim da edukujem mlade koji slično razmišljaju da odustanu od toga - tvrdi Džonson.

BONUS VIDEO: JOŠ ŽIVIMO U STRAHU OD VAMPIRA PETRA BLAGOJEVIĆA: Espreso na mestu najvećeg horora u pisanoj istoriji Srbije!

(Espreso.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media