SVEŠTENIK POTPUNO SLOMLJEN: Ostavio ga 50 godina MLAĐI muž, ali to nije NAJLUĐE U OVOJ PRIČI!
Foto: Printscreen/youtube

BAŠ MU NE IDE

SVEŠTENIK POTPUNO SLOMLJEN: Ostavio ga 50 godina MLAĐI muž, ali to nije NAJLUĐE U OVOJ PRIČI!

Uprkos tome što sada živi kod prijatelja u parohiji gde je nekada bio sveštenik, on je u redovnom kontaktu sa bivšim partnerom i nada se da bi ponovo mogli da budu zajedno

Objavljeno: 15:51h

Penzionisani sveštenik koji je oženio modela koji je više od 50 godina mlađi od njega razišao se sa svojim partnerom, posle samo pet meseci braka. Filip Klements (79) naveo je da mu je bilo dosadno, da se osećao jadno i usamljeno svaki put kada bi njegov muž Florin Marin (24) izašao da se zabavlja sa mlađim društvom.

Kada je veza "pukla", Klements je ostao beskućnik, pa su mu prijatelji priskočili u pomoć. Klements, sveštenik u penziji, oženio je Marina na skromnoj ceremoniji u aprilu, kada je imao 78 godina. Ali, posle samo pet meseci, Klements je ostao beskućnik posle dešavanja u rodnoj zemlji supružnika, Rumuniji. Penzioner je prodao svoju kuću da bi kupio stan za njih dvojicu u Bukureštu. Ubrzo je shvatio da mu je život "kao na ringišpilu", jezik mu je bio težak, nije stekao prijatelje, a stan je bio predaleko os centra grada.

- Bilo mi je dosadno i osećao sam se jadno - naveo je Klements. - Florin i ja smo se svađali, a moji prijatelji su me molili da se vratim u Englesku. Kad sam ja razmišljao o odlasku u krevet, on je razmišljao gde će da izađe.

foto: Printscreen/youtube

Uprkos tome što sada živi kod prijatelja u parohiji gde je nekada bio sveštenik, on je u redovnom kontaktu sa bivšim partnerom i nada se da bi ponovo mogli da budu zajedno. Stan je prepisao Florinu, jer je želeo da "ima nešto kada ostane sam". Kada su ga pitali da li je zabrinut da bi mlađani Florin mogao da upozna nekog drugog, Klements je naveo da ga to ne bi začudilo, ali ga je ovaj uveravao da trenutno nije zainteresovan ni za koga.

- On zna da ja trenutno imam ogrnaičena sredstva, ali ne želi da bude sa mnom zbog mog novca. Jedno vreme sam mislio da je sa mnom zbog novca, ali pošto novca više nema, moram da počnem ispočetka. Šokiran sam i razočaran što sam dozvolio da se ovo desi.

- Jesam se brzo upustio u tu vezu, ali sada se ni u šta neću upuštati prebrzo.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Da li ste čuli za 13. platu u Srbiji?

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.