MOJA PRVA DEVOJKA JE BILA VANZEMALJAC I SA NJOM SAM IZGUBIO NEVINOST! On je mrtav ozbiljan, a tek kad čujete šta još ima da kaže
Foto: Pritnscreen/Youtube/JVZ Films 4K

da li mu verujete?

MOJA PRVA DEVOJKA JE BILA VANZEMALJAC I SA NJOM SAM IZGUBIO NEVINOST! On je mrtav ozbiljan, a tek kad čujete šta još ima da kaže

Misteriozno biće sa kojim je navodno izgubio nevinost nazvao je Kresent

Objavljeno:

Dejvid Hagins tvrdi da se seća svog prvog seksualnog iskustva - u šumi s vanzemaljkom. No, to mu nije bio prvi susret s popularnim 'malim zelenima'...

Ludih priča i teorija o vanzemaljcima ima 'na tone', a jedna takva je i ova. Dejvid Hagins ima 74 godine i tvrdi da je prije 57 godina izgubio nevinost sa - vanzemaljkom.

- Sećam se kao da je bilo juče. Šetao sam kroz šumu i naleteo na ženu koja je sedela ispod drveta. Odjednom je ustala i krenula prema meni, a ja sam od uzbuđenja skinuo donji veš najbrže što sam mogao. Ležeći na zemlji i gledajući u nju doživeo sam intenzivan i bolan orgazam, a zatim sam se onesvestio - kaže Dejvid.

PORAŽAVAJUĆE: U Jemenu od KOLERE obolelo MILION LJUDI, od kojih su trećina DECA!

I dalje ne zna zašto je baš on odabran i tvrdi da mu to nije bio prvi susret sa vanzemaljcima. Kad je imao osam godina, susreo se s 'tri dlakava tipa', piše Dejli Mejll.

- Igrao sam se ispod drveta kad me neko pozvao imenom. Okrenuo sam se i ugledao trojicu niskih dlakavih tipova sa ogromnim očima. Krenuli su prema meni i mislio sam da se radi o čudovištima. Pobegao sam u štalu, a oni su se okrenuli i pobegli, ispričao je Dejvid, koji tvrdi da je čak i posetio 'vanzemaljsko kraljevstvo'.

Misteriozno biće sa kojim je navodno izgubio nevinost nazvao je Kresent.

- Bila je prelepa. Imala je predivno telo, dugačke nokte, ogromne oči i neobično bledo lice. Ja sam je smatrao svojom devojkom, iako je naš odnos bio prijateljski - prisetio se Hagins.

BONUS VIDEO: Srđan Todorović sa sinom

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.