BOLNICA U KOJU DOLAZE PREVARENI: U ovoj klinici se bave razdvajanjem MUŽEVA od LJUBAVNICA!
Foto: Pixabay

sve za brak

BOLNICA U KOJU DOLAZE PREVARENI: U ovoj klinici se bave razdvajanjem MUŽEVA od LJUBAVNICA!

Ljubavnica se "rešavaju" na neverovatne načine, imaju čak 33 metoda za to!

Objavljeno:

U Kini se razvio neobičan biznis, koj se bavi razdvajanjem nevernih muževa odnosnosupruga od njihovih ljubavnika!

Praksa se zove "odbacivanje ljubavnika" a sprovode je takozvane "bolnice za ljubav", čiji klijenti često plaćaju hiljade dolara kako bi svoje ljubavne rivale sklonili što dalje od svojih partnera.

Ming Li je osnivač bolnice Veiking u Šangaju koja uglavnom savetuje žene kako da sačuvaju muževe. Klinika postoji već 17 godina i pored savetovanja, glavna atrakcija za njihove klijente je razdvajanje od ljubavnika.

Jedna "pacijentkinja" im se obratila nakon što je muž prevario sa sekretaricom (24), koju je klinika na kraju ubedila da joj ne treba veza sa duplo starijim muškarcem.

-Kada sam otkrila da me vara, suočila sam se sa mužem. Svađali smo se kratko i ja sam ga pitala "zašto, zašto posle toliko godina tokom kojih sam bila uz tebe"? Prvo mu je bilo krivo, ali onda je samo prestao da razgovara sa mnom. Onda sam potražila pomoć. Prošli smo toliko toga zajedno, ne mogu samo da odbacim sve. Razvod nije opcija za mene. A i imam skoro 50 godina, teško je za žene u toj dobi da nađu nekog novog - priča ona.

IMA DEBEO RAZLOG ZA TO! Ova žena dozvoljava strancima da je hvataju za intimne delove! (FOTO)

Šu Ćin, jedan od eksperata u ovoj ljubavnoj bolnici, objašnjava kako oni imaju 33 tehnika pomoću kojeg razdvajaju partnere od ljubavnika. To uključuje nagovaranje ljubavnika da se zaljube u nekog drugog, razgovor sa šefom partnera kako bi se prebacio na novo radno mesto, intervencija roditelja i prijatelja, pokušaj da se ljubavnici zaplaše tako što im se govori o lošim osobinama i naslednim bolestima osoba sa kojim spavaju...

foto: Thinkstock

Oni ne žele da otkrivaju sve tehnike, ali tvrde da nijedna nije nelegalna.

Ipak, posebno ekstreman metod je kada unajme i četvrtu osobu da zavede ljubavnika, pa slike i snimke pokažu nevernim supružnicima kako bi znali da ih ljubavnici zapravo ne vole.

Njihov operativac se predstavlja kao hirurg, i kaže da ljubavnice uvek zavede luksuznim načinom života - vodi ih u restorane i kupuje im stvari.

Veruje se da mnoge žene u Kini potežu za ovakvim merama kako bi sačuvale svoje muževe najviše zbog zakona o razvodu koji su dosta više naklonjeni muškarcu. Često je muž taj koji dobije starateljstvo nad decom kao i zajedničku imovinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / BBC.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.