PAKLENI PLAN! Ljubavniku spalila lice da bi uzeo identitet muža kojeg je ubila! (FOTO)
Foto: Printscreen / Fokus.ba

užas!

PAKLENI PLAN! Ljubavniku spalila lice da bi uzeo identitet muža kojeg je ubila! (FOTO)

Prema optužnici, Reddy je muža onesvestila inekcijom, a potom ga je pretukla na smrt i unakazila mu glavu. Kad je prestao disati, telo su odneli u šumu i zapalili ga

Objavljeno:

Swathi Reddy (34) iz Nagarkurnoola u Indiji optužuju za sprovođenje bolesnog plana – da je ubila muža (32) kako bi bila s ljubavnikom, a potom ljubavnika zalila kiselinom po licu ne bi li on izgledao kao njezin ubijeni muž. Ljubavnik bi uzeo mužev identitet, a onda je za ubistvo ne bi optuživali, piše Mirror.

Prema optužnici, Reddy je muža onesvestila inekcijom, a potom ga je pretukla na smrt i unakazila mu glavu. Kad je prestao disati, telo su odneli u šumu i zapalili ga.

OVAKO IZGLEDA KAD DUŠA NAPUŠTA TELO! Svedok snimio zastrašujući kadar nakon saobraćajke! (VIDEO)

Tada Reddy, inače medicinska sestra, smišlja bolestan plan. Ljubavnika će zaliti kiselinom po licu te će on preuzeti identitet njenog ubijenog muža. On je pristao pa su tako i učinili. Policiji su ispričali da su ih napali provalnici i da su u borbi “njenog muža” zalili kiselinom.

foto: Printscreen / Fokus.ba

Roditelji ubijenog prvi su posumnjali nakon dve sedmice uvidevši na “svom sinu” promene u ponašanju. Naveli su ga na identifikaciju otiskom prsta pa su saznali bolnu istinu – Rajesh je glumio njihovog sina, odnosno Swathijina muža.

Oboje su osumnjičeni za ubistvo!

– Rođak je rekao kako mu je video ženu kako se vozi s drugim muškarcem. Pitao ju je o tome, no ona mu nije odgovarala. Otad su se svađali, a ona je verovatno tada počela i razvijati svoj plan. Njegovo telo odvezli su na 150 kilometara udaljeno izolirano mesto i tamo ga zapalili – stoji u policijskom zapisniku.

(Espreso.co.rs / Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.