HTEO DA UŠTEDI PA OTIŠAO KOD NADLIREKARA: Lekari su se šokirali kad su na snimku rendgena ugledali metalnu ČASU u NJEGOVOM ANUSU!
Foto: Pixabay/Ilustracija

NAUČIO LEKCIJU!

HTEO DA UŠTEDI PA OTIŠAO KOD NADLIREKARA: Lekari su se šokirali kad su na snimku rendgena ugledali metalnu ČASU u NJEGOVOM ANUSU!

Bolovi su postali nepodnošljivi pa ga je porodica naterala da ode kod lekara koji su mu operacijom uklonili metalnu čašu iz creva

Objavljeno:

Lekari u Indiji šokirali su se kad su na snimku rendgena videli zbog čega se 60-godišnjak žali na nesnošljive bolove. On je zbog povraćanja, bolova u stomaku i zatvora posetio nadrilekara koji je odlučio da ga izleči metalnom čašom - koju mu je ugurao u anus.

Indijac (60) se vratio kući, ali bolovi, zbog kojih je posetio vrača, se nisu smanjili već postali nepodnošljivi pa ga je porodica naterala da ode kod lekara koji su mu operacijom uklonili metalnu čašu iz creva.

- Naučio sam lekciju života - kazao je muškarac iz Satane.

- Neću više ići kod nadrilekara. Redovno sam išao seoskim 'lekarima' i nije mi jasno zašto su mi uradili ovako nešto - rekao je, prenosi NY Post.

- Ne isplati se rizikovati život kako bi uštedeli nešto novca, zaključuje on.

Inače, stanje zdravstva u najmnogoljudnijoj zemlji sveta je katastrofalno, a indijski ministar zdravlja države Asam pre nekoliko dana je izjavio kako je karcinom kod pojedinaca posledica "božanske pravde" koji se razvija zbog "njihovih greha iz prošlosti".

foto: Pixabay/Ilustracija

Ministar Bisva Sarma je rekao kako smatra da se neki ljudi razbole od raka i zbog "greha što su ih počinili njihovi roditelji".

- Kad grešimo Bog nas tera da patimo. Nailazimo na mlade ljude koji boluju od raka ili na one koje stalno prate nesreće. Kad malo bolje razmislite, shvatićete da je posredi božanska pravda - ništa drugo", kazao je Sarma za "The Times of India".

Pacijenti koji boluju od karcinoma i članovi njihovih porodica za isti list su rekli da ih ministrova izjava jako rastužuje. Opozicione stranke su njegove izjave ocenile "nesmotrenima" i od njega zatražile da se sugrađanima javno izvini.

Opoziciona stranka u državi Asam, sveindijskog ujedinjenog demokratskog fronta smatra da je Sarma takvu izjavu objavio kako bi "prikrio vlastiti neuspeh - nesposobnost da utieče na smanjenje broja obolelih od raka u državi".

Po podacima Indijske uprave za medicinska istraživanja (ICMR) u ranoj fazi se od karcinoma u Indiji počne lečiti samo 12,5 posto pacijenata. Svest o odlasku na preglede i kontrole u toj mnogoljudnoj zemlji gotovo ne postoji.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.