LJUBAV DO GROBA: Englez se verio s devojkom NAKON NJENE SMRTI! (FOTO)

I U DOBRU I U ZLU

LJUBAV DO GROBA: Englez se verio s devojkom NAKON NJENE SMRTI! (FOTO)

Dvadesetdvogodišnji Džoš Tompson na Krfu je saznao za smrt svoje četiri godine mlađe devojke Ebigejl, s kojom je planirao da se veri. To je i učinio
Objavljeno: 17:29h

Samo nedelju dana pošto je upisala Šefildski univerzitet, Ebigejl Hol je kolabirala i preminula. Njen momak Džoš Tompson, koji se u trenutku tragedije nalazio na Krfu gde je držao časove tenisa, doleteo je nazad kući, i rekao roditeljima preminule da je nameravao da je oženi. Od njenih roditelja je dobio dozvolu da stavi verenički prsten na ruku pokojnice. Sliku je okačio na fejsbuk i promenio svoj status u "veren". Sve je propratio rečima "Ebigejl Hol i ja smo sada vereni. Ona je moj život."

"Rečima se ne može opisati ljubav koju osećam prema njoj, ona je razlog zbog kog se budim svakog jutra", dodao je skrhani mladić. Tompson je u teškom trenutku otvorio svoje srce: "Hteo sam da joj poklonim prsten iduće godine. Imali smo planove da posetimo Tursku i Dubai, i proslavimo Novu godinu u Parizu."
(Foto: Ben Lack) Ebigejlini prijatelji ne štede reči hvale na račun njene lepote, karaktera i sposobnosti, a svima im se veoma dopao i Džošov potez. "Ovo je ljubav za primer. Prelepo", napisala je na fejsbuku jedna od poznanica nesrećnog para. (Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.