VUKLA GA JE KAO KERA! Majka monstrum zlostavljala dete nasred ulice dok su prolaznici nemo gledali! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR!

VUKLA GA JE KAO KERA! Majka monstrum zlostavljala dete nasred ulice dok su prolaznici nemo gledali! (VIDEO)

"Imam trogodišnjaka i koliko god maštala da ovo i sama uradim, nikada ne bih uradila", rekla je jedna žena na društvenim mrežama, zahtevajući zatvor. Mnogi su joj se pridružili u tome

Objavljeno: 22:51h

Video snimak koji je šokirao društvene mreže potiče iz Liverpula u ovim trenucima obilazi svet, i to iz zastrašujućih razloga. Na snimku koji je zgrozio svet vidi se žena koja vuče dete po pločniku poput kućnog ljubimca. Ono što je još gore jesu reakcije prolaznika! Svi su začuđeno pogledali u taj prizor i potom nastavili da gledaju svoja posla.

BIK GA BACIO 5 METARA UVIS: Jeziva sudbina mladića koji je izazivao životinju! (VIDEO)

Mnogi su na internetu izrazili sumnju da je u pitanju lutka, ali Džo Kain, koji je i snimio ovaj prizor, uverava sve je dete pravo.

"Hodao sam kroz grad, i video da se dete saplelo. Žena koja ga je vodila se samo okrenula, videla da je palo i nastavila da ga vuče. Iskreno rečeno, dete je delovalo kao da mu je to sasvim u redu. Mislio sam u prvih par trenutaka da pokušava da detetu očita lekciju, ali ona nikako da stane. Bilo mi je teško da gledam", kaže Džo. Iako mu je prizor bio mučan, Džo nije uradio ništa da spreči majku u tome, kao i niko od prolaznika. Reakcije na internetu su oštre.

"Imam trogodišnjaka i koliko god maštala da ovo i sama uradim, nikada ne bih uradila", rekla je jedna žena na društvenim mrežama, zahtevajući zatvor. Mnogi su joj se pridružili u tome.

(Espreso.co.rs / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.