MAMA ME JE PRISILILA DA SPAVAM SA 1.800 MUŠKARACA: Jeziva ispovest ćerke čija majka je bila SATANISTA! (VIDEO)
Foto: Pixabay

strahota

MAMA ME JE PRISILILA DA SPAVAM SA 1.800 MUŠKARACA: Jeziva ispovest ćerke čija majka je bila SATANISTA! (VIDEO)

Sa 14 godina je morala da učestvuje u grupnom seksu sa majkom, očuhom i komšijama

Objavljeno:

Anabel Forest, ćerka pripadnice satanističkog kulta iz Velsa, napisala je knjigu "Đavo na kućnom pragu" u kojoj je opisala zlostavljanje koje je proživljavala od sedme godine.

Ona tvrdi da ju je poremećena majka naterala da spava sa 1.800 muškaraca, pre 18. godine života.

Kako priča Anabel, "inicirali" su je još kao devojčicu i to tako što je morala gledati mamu kako zadovoljava vođu kulta Kolina Betlija (48) koji ju je više puta silovao nakon što je napunila 11 godina.

Sa 14 godina je morala da učestvuje u grupnom seksu s majkom, Betlijem, koji joj je kasnije postao očuh, i komšijama.

Policija je 2011. godine zbog zlostavljanja deteta uhapsila Žaklin Marling, Betlija i njegovu bivšu suprugu, i prostitutku koja je često svraćala u njegovu kuću. Na sudu su svedoci ispričali da je vođa kulta nosio haljine i pevao mantre pre seksa sa svojim sledbenicama i decom.

Nedeljom uveče skupljali bi se u njegovoj kući gde je u dnevnom boravku imao "oltar" pored kojeg je držao zmije. On je osuđen na 11, a Anabellina mama na 12 godina zatvora.

- Ništa me ne može povrediti kao moja mama i taj čovek. Moja je majka zla i nikad joj neću oprostiti - rekla je Anabel.

U knjizi je napisala i da su ju terali na prostituciju kako bi zaradila za kult. Betlijeva "učenja" temeljila su se na delu Alistera Krolija "Knjiga zakona", a uveravali su decu da se seksom sa odraslima približavaju bogu.

- Betli me je prvi put silovao dok sam imala 11 godina. Najgore je bilo što me je uverio da je seks moja odluka i izbor. Bilo je užasno. Najbolnija i najšokantnija stvar koja mi se ikad dogodila. Ali rekao je da je to moj put i ako se ne seksam s njime da ću završiti u Ambisu, što je bila naša verzija pakla. Znao je da manipuliše svima nama, da verujemo u svaku njegovu reč. Čak ga nismo smeli gledati u oči, ispričala je Anabela.

S 14 godina pokušala je da se ubije, nakon što ju je majka silovala.

Sa 17 je ostala trudna s Betlijem. Godinu kasnije pobegla je usred noći, a majku i očuha nije videla sve do suđenja.

- Otišla sam na sud u nadi da će mi majka reći da je za sve on kriv, da je ona bila pod njegovim činima. Ali nije to rekla. Samo me je pitala šta radim u sudnici. Nije se pokajala. Pošto sam i sama majka, ne mogu verovati kako se ona odnosila prema meni. To je neprirodno i okrutno. No nema smisla biti u depresiji zbog toga. Treba živeti za budućnost - rekla je Anabela, koja danas ima dvoje dece.

Pogledajte i video:

(Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.