Dve sestre su svakodnevno imale seks sa ocem! NE ČITAJTE AKO IMATE SLAB ŽELUDAC!
Foto: Pixabay.com

bizarno

Dve sestre su svakodnevno imale seks sa ocem! NE ČITAJTE AKO IMATE SLAB ŽELUDAC!

Dve sestre, čiji je otac pedofil koji ih je silovao godinama nikada neće doživeti pravdu jer je sud odlučio da njihovog oca oslobodi (79) jer je dementan

Objavljeno: 16:39h

Helena i Rut, danas odrasle žene, iz Velike Britanije, čekale su pravdu i nadale se da će njihov otac biti osuđen za zločine koje je počinio, ali je direktor javnog tužilaštva Alison Saunders potvrdio prošle nedelje da on nije mentalno sposoban da odgovara za svoja nedela.

POKUŠAO JE DA SILUJE DEVOJKU I ODVUKAO JU JE U GRMLJE: A onda mu je ona PROMENILA LIČNI OPIS! (VIDEO)

- Znam da je demencija veoma ozbiljna bolest. Ali to ne znači da ljudi na taj način mogu da izbegnu zatvor. Zakon treba da kazni sve prestupnike. Za žrtve uvreda je oslobađanje - rekla je Helena za "Miror".

Druga zlostavljana žena rekla je da joj je otac uništio život i da se nadala da će nekada doživeti pravdu.

Njih dve su imale strašno detinjstvo. Bile su u rukama svog oca, a Rut je posvedočila da su joj prva sećanja na detinjstvo silovanje. Kako su posvedočile, svaki put kad ih je zlostavljao vezivao im je ruke lancima, ali i da ih je zlostavljao pred prijateljima koje je dovodio kući nakon noćnog izlaska. Pored seksualnog zlostavljanja koje su trpele gotovo svaki dan, otac ih je maltretirao na taj način što je ubijao njihove ljubimce.

- Stavljao je mačiće i štence u mašinu za pranje i zavrtao vratove zečevima. To je bio njegov način da pokaže da je gazda i da moramo da ga slušamo - rekla je Rut.

Kada je napunila 15 godina Rut je pronašla dečka i tada su njene muke prestale, jer je otac više "pažnje" od tog trenutka posvećivao Heleni.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.