BAKA JE KVARNA NA KUB! Ova starica ide na sve sahrane u gradu, a razlog je UŽASAN!
Foto: Pixabay.com

FUJ!

BAKA JE KVARNA NA KUB! Ova starica ide na sve sahrane u gradu, a razlog je UŽASAN!

Starica nema srama i uredno se napije i najede na svakoj sahrani!

Objavljeno: 16:44h

Tereza Dojl (65) i Engleske poznata je po tome što dolazi na svaku sahranu u gradu Slau i to iz veoma bizarnog razloga - da bi se najela i napila!

Tereza nije propustila nijednu sahranu za poslednjih 14 godina, a nakon što porodici izjavi saučešće i isprati pokojnika, Tereza se "baci" na klopu i piće koju porodica donese.

MONSTRUOZNO JE MALA REČ ZA OVO DELO! Objavila je da je ponosna što je TRANS, a onda je pronađena spaljena, izbodenih genitalija i iskopanih očiju!

- Tereza svaki put ide na sahranu biciklom. Od kuće krene obučena u normalnu odeću, a potom ispred groblja obuče crninu i krene po kapelama - tvrde njene komšije.

foto: Ilustracija/Dragana Udovičić

Iako su Terezu razotkrili, starica ne haje, već se uredno pojavljuje na svakoj sahrani.

Margaret Vajthed, koja je nedavno sahranila ćerku rekla je da je ostala u šoku kada je videla da se nepoznata žena muva među ožalošćenima na sahrani. Ona kaže da se Tereza čak raspričala sa njom tokom izjavljivanja saučešće. Margareti je rekla da je radila sa njenom pokojnom ćerkom kao konobarica, što je ovoj bilo čudno, jer njena ćerka nikad nije konobarisala.

- Nakon sahrane jela je kao da sutra ne postoji. Na kraju je i napunila jednu kesu hranom, sela na bicikl i otišla - priča Margaret.

Starica se pak brani i kaže da je njen posao da ode na svaku sahranu. Međutim, pojedinci tvrde da je sa jedne sahrane otišla zgranuta i razočarana, jer porodica nije donela ni jelo ni piće!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.