KAKO SE I NJEGOVE STIDNE DLAKE NISU POSTIDELE OD OVOGA? Ušao je u prevoz, seo pored devojke i uradio NEŠTO NAJGNUSNIJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Muhammad Navid

BOLESNO!

KAKO SE I NJEGOVE STIDNE DLAKE NISU POSTIDELE OD OVOGA? Ušao je u prevoz, seo pored devojke i uradio NEŠTO NAJGNUSNIJU! (VIDEO)

Ko u ovoj situaciji snosi veću krivicu...manijak pored devojke, ili ekipa sa mobilnima koja bi sve dala za savršen snimak

Objavljeno:

Kada često koristitejavni prevoz, morate da budete spremni na svakojake užase, ali nakon ovoga bi se svako odlučio da kupi kola po bilo koju cenu!

Grozna scena odigrala se u kineskom metrou, kada je ovaj užasni muškarac seo pored nesrećne žene i jeziva predstava je počela!

foto: Printscreen/Youtube/Muhammad Navid

Dok je ona zadubljeno čitala knjigu, čovek je mrtav hladan zavukao ruku u međunožje, odatle iščupao, kako prenose mediji, stidne dlake, a onda ih "diskretno" bacio njoj na kosu, i to u više navrata!

Devojka je bila zauzeta knjigom, a ostali putnici, po svemu sudeći, snimanjem i tako niko nije skrenuo pažnju nesrećnoj devojci šta joj se dešava.

Samo se pitamo ko u ovoj situaciji snosi veću krivicu...manijak pored devojke, ili ekipa sa mobilnima koja bi sve dala za savršen snimak.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.