Mariju (92) su u mrtvačnici spremali za sahranu, a onda su se skamenili kada su čuli glas!
Foto: Pixabay

jezivo!

Mariju (92) su u mrtvačnici spremali za sahranu, a onda su se skamenili kada su čuli glas!

Nisu mogli da se pomere od šoka

Objavljeno:

Zaposleni u jednoj Nemačkoj mrtvačnici kažu da njihov posao posle nekog vremena postaje rutina i da strah polako nestane, ali ono što je doživeo jedan od njih ledi krv u žilama svakome ko čuje ovu priču.

Naime, iz bolnice je stigao leš bake Marija (92) koju je bez svesti u krevetu pronašla medicinska sestra. Odmah su obavešteni lekari, a nakon pokušaja reanimacije, mogli su samo da konstatuju smrt.

Nakon što se rodbina oprostila od nje, starica je prevezena u mrtvačnicu, gde je po proceduri radnik počeo da sprema leš za kupanje, kako bi ga kasnije obukao u odelo koje je porodica donela.

- Stavio sam masku i rukavice, pripremio tuš i kada sam prišao stolu gde je starica ležala, još uvek ne gledajući u nju nego u tuš koji sam nameštao, začuo sam glas.

- Sine, jesam li ja živa ili ne?

Radnik je ispustio sve iz ruku i ostao skamenjen, a kako je rekao od šoka nije mogao da pusti glas kako bi pozvao kolege.

- Kada su čuli buku pošto mi je sve ispalo iz ruku, utrčali su unutra i kako je ko od njih ulazio, tako je ostao skamenjen. Starica je sada već bila u polu sedećem položaju, možda još zbunjenija od nas - prepričava on.

Nekako su uspeli da se trgnu i pritrče baki u pomoć, ogrnuli su je toplim ćebetom i odmah pozvali Hitnu pomoć.

Marija (92) je prebačena na kliniku, gde su joj lekari ukazali pomoć i ustanovili da je upala u redak oblik kome.

O svemu je obaveštena i policija, a u saradnji sa bolnicom oni pokušavaju da utvrde čiji je ovo bio propust i ko će snositi eventualnu krivicu.

(Espreso.co.rs / SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.