JEZIVA SMRT: Tinejdžerka pronađena u lokvi krvi nakon eksplozije ekstazija u stomaku!
Foto: Profimedia

istaga u toku

JEZIVA SMRT: Tinejdžerka pronađena u lokvi krvi nakon eksplozije ekstazija u stomaku!

Okolnosti u kojima je pronađeno njeno telo bile su dovoljno sumnjive da se sprovede velika kriminalistička istraga

Objavljeno:

Tinejdžerka, student parava, pronađena je mrtva u hotelskoj sobi na Ibici nakon što je pet paketa ekstazija eksplodiralo u njenom stomaku saopštili su istražitelji.

Majka Rebeke Brok (18), tvrdi da je njena ćerka naterana da proguta kese sa ekstazijem budući da nikada nije volela ni lekove da pije. Njeno telo je pronađeno sa lokvom krvi oko njene glave u hotelskoj sobi nakon što je došla na ostrvo kako bi otišla na rođendansku žurku.

Španska policija je započela istragu nakon što je u njenoj krvi pronađena duplo veća doza prvoklasne droge, od one koja se smatra smrtonosnom za organizam.

LUDILO U AMERICI! Čovek na festivalu uleteo u lomaču i izgoreo! (FOTO)

Okolnosti u kojima je pronađeno njeno telo bile su dovoljno sumnjive da se sprovede velika kriminalistička istraga.

Rebekina majka, Margarita Brok, rekla se istražiocima da veruje da je njena ćerka naterana da proguta drogu budući da nije bila u stanju da prouta tablete.

- Medicinski veštak je rekao da je došlo do eksplozije kesica, dok je kriminalistički tim preuzeo istragu zbog okolnostima u kojima je telo pronađeno. Ona nije pila tablete lako i ne mogu da zamislim da je ovo unela u svoje telo - rekla je njena majka.

Ona je spomenula da je Rebeka ranije eksperimentisala sa kokainom i da je o tome pričala sestri, ali je rekla da joj se nije dopalo i da porodica ne treba da brine.

Toksikolog je naveo da je ona umrla najmanje 48 sati pre nego što je njeno telo pronađeno, kao i da je u njenoj krvi pronađen alkohol i "potencijalno fatalna količina" ekstazija.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.