DALA JE MILIONE DA BI IZGLEDALA KAO BARBIKA: Želi da sve bude veće, a ono što planira je tek šok! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/real.barbie.of.berlin

PRVA OPERACIJA SA 17. GODINA!

DALA JE MILIONE DA BI IZGLEDALA KAO BARBIKA: Želi da sve bude veće, a ono što planira je tek šok! (FOTO)

Ona zarađuje na osnovu svog izgleda, a kao devojčica bila je vrlo nesigurna i povučena

Objavljeno:

Paris Herms (26) potrošila je bogatstvo na implante za grudi i vađenje rebara kako bi izgledala kao Barbika.

Do sada potrošila 30.000 funti kako bi izgledala kao lutka, a u međuvremenu je uradila i na hiljade tretmana ne bi ličila na Barbi. Paris je sa 17 godina uvećala usne, a sa 18 grudi. Estetski zahvati ređali jedan za drugim s obzirom na to da nije bila zadovoljna veličinom.

Sa 20 godina je korigovala nos na mestu gde ga je svojevremeno lomila, a dve godine potom imala je još jedno uvećanje grudi. Ni kilogram implanta po dojci njoj nije bilo dovoljno, pa sada planira još jednu operaciju. Ima nameru da po dva kilograma silikona ubaci u svaku dojku!

Kako kaže posvećena svojim pratiocima na društvenim mrežama, kojih ima 151 hiljada, pa ih dva do tri puta dnevno obraduje seksi selfijem.

Paris vežba dvaput nedeljno i redovno sređuje nokte. Želja joj je da odstrani dva rebra da bi suzila struk, da ima najveće grudi u Nemačkoj i da uveća zadnjicu kako bi upotpunila svoj izgled.

Ona zarađuje na osnovu svog izgleda, a kao devojčica bila je vrlo nesigurna i povučena.

"Imala sam kovrdžavu kosu, bila sam mršava i nosila sam naočare. Od svoje pete godine sanjala sam o tome da izgledam bez mane, otkad sam počela da se igram Barbikom", otkrila je Paris.

Odrasla s bakom nakon što su je kao malu roditelji napustili. Svima onima koji bi da se ugledaju na nju, Paris kaže da uživaju u životu jer je on samo jedan i da je jedino važno da na kraju dana budu zadovoljni sobom. Tvrdi da je posle svih ovih operacija našla je unutrašnji mir i blizu je potpune sreće.

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.