NOVI DŽEK TRBOSEK TRESE PLANETU! Pronađena raskomadana žena, izvadili joj dete iz utrobe
Foto: Printscreen/facebook

jezivo!!!

NOVI DŽEK TRBOSEK TRESE PLANETU! Pronađena raskomadana žena, izvadili joj dete iz utrobe

Mlada,trudna žena nestala je 19. avgusta nakon što je posetila svoje komšije Vilijama Henrija Ena (32) i Bruk Lin Kruz (38)

Objavljeno:

Monstrozan događaj potresao je Ameriku.

TRUDNICI SE IZGUBIO SVAKI TRAG! Komšije uhapšene zbog nestanka, policajci ostali u ŠOKU kad su videli šta KRIJE U SVOM STANU!

Telo 22-godišnje Savane Grejvind, zamotano u plastične vreće, pronašli su u nedelju kajakaši u Crvenoj reci u Severnoj Dakoti. Mlada, trudna žena nestala je 19. avgusta nakon što je posetila svoje komšije Vilijama Henrija Ena (32) i Bruk Lin Kruz (38).

Kruz i En uhapšeni su u utorak nakon što je policija kod njih pronašla bebu staru dva dana za koju vjeruju da je Savanina, a nakon što su pronašli telo veruju da su joj bebu izvadili iz utrobe i ukrali. Vlasti još čekaju rezultate DNK analize koja treba da utvrdi je li beba, koja je u međuvremenu zbrinuta u bolnici, Savanina.

Tokom ispitivanja par je sarađivao, piše "Dejli Mejl", ali kad su istražitelji počeli da ih ispituju o trudnoj komšinici, odmah su prestali da odgovaraju na pitanja i zatražili advokate. Trenutno su u pritvoru pod sumnjom da su planirali otmicu.

Inače, ovo je izrazito redak zločin, a počinioci su uglavnom žene koje ne mogu da rode, te glume trudnoću. Napadačice se sprijatelje s trudnicom i zadobiju njeno poverenje.

U Sjedinjenim američkim Državama je zabeleženo manje od 20 ovakvih slučajeva.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.