ŽELEO SAM DA IH SILUJEM I UBIJAM: Monstrum je hteo žrtve koje liče na Paris Hilton
Foto: Pennsilvania Department of corrections/Reuter

uhvaćen na vreme

ŽELEO SAM DA IH SILUJEM I UBIJAM: Monstrum je hteo žrtve koje liče na Paris Hilton

- To sam planirao i želeo celog života. Stalno su me zlostavljali, znao sam da nikad neću dobiti ono što želim - ženu i decu

Objavljeno: 08:21h

Frenk Jeger (33) iz američke države Pensilvanija osuđen je na 20 godina zatvora zbog pokušaja ubistva.

Savršena žrtva, koju je tražio, bila je Paris Hilton, a pošto nije mogao da dođe do bogate naslednice, pronašao je ženu koja liči na nju, namamio je u svoj stan, a zatim pokušao da je siluje i ubije.

Frenk je pisao dnevnik u koji je unosio svoje seksualne fantazije, opisujući načine na koji na koje bi zlostavljao svoje žrtve. Imao je popis od 200 potencijalnih žrtava.

Jedna od njih, žena koja je radila kao agent za nekretnine i ličila je na Paris Hilton, namamljena je u njegovu kuću tako što joj se predstavio kao potencijalni stanodavac.

Njoj je odmah bilo sumnjivo njegovo ponašanje, pa nije htela da uđe, ali ju je on ipak ubedio, rekavši da u kući curi voda. Najgore je sprečio kolega žrtve, koji je ušao zajedno s njima.

Kad je potencijalna žrtva kasnije proverila kuću, videla je da su sve zavese bile spuštene, a svetla ugašena.

Frenka je prijavila policiji, koja je pronašla dnevnik sa opisima planiranih silovanja.

- To sam planirao i želeo celog života. Stalno su me zlostavljali, znao sam da nikad neću dobiti ono što želim - ženu i decu. Bio sam spreman i da umrem - rekao je Jeger.

Njegovi roditelji kažu da je Frenk mentalno retardiran, a u detinjstvu je prošao i nekoliko operacija lica. Deca su ga, kako tvrde, često zlostavljala.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.