UBILA JE SESTRU I SVE PRENOSILA UŽIVO NA INSTAGRAMU! Ne gledajte ovaj snimak ako imate osetljiv stomak! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Daily Mail

JEZIVA NESREĆA

UBILA JE SESTRU I SVE PRENOSILA UŽIVO NA INSTAGRAMU! Ne gledajte ovaj snimak ako imate osetljiv stomak! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na lajv prenosu na Instagramu vidi se Obdulia kako normalno vozi automobil, a samo nekoliko momenata kasnije auto je preleto žičanu ogradu

Objavljeno: 12:10h

Nakon što je prenosila uživo na Instagramu nesreću u kojoj je poginula njena mlađa sestra (14), policija je uhapsila Obduliu Sančez (18).

Devojka je optužena za vožnju u pijanom stanju čime je izazvala stravičnu nesreću u Los Banosu u Kaliforniji. U nesreći je poginula njena mlađa sestra Žaklin Sančez, a policija sada pregleda snimak kako bi ustanovila šta se tačno dogodilo.

Na lajv prenosu na Instagramu vidi se Obdulia kako normalno vozi automobil, a samo nekoliko momenata kasnije auto je preleto žičanu ogradu.

SMRT UŽIVO: Misica i njena drugarica pijane vozile, snimale video i poginule! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nakon nesreće na ona na snimku se pojavljuje devojka koja je poginula a pratioci su mogli da čuju kako Obdulia pokušava da je dozove i probudi.

- Žaklin probudi se! Ubila sam svoju sestru, znam da ću ići u zatvor do kraja života zbog ovoga... Volim svoju sestru, ovo je poslednja stvar koju sam želela da nam se dogodi - rekla je devojka.

Nakon toga je nastavila:

- Ubila sam sestru ali baš me briga. Ići ću u zatvor ali baš me briga. Volim te draga, probudi se, nisma želela da te ubijem - nastavila je Obdulia.

Snimak je pratilo najmanje 700.000 ljudi na Instagramu, a policija je saopštila da žrtva nije nosila pojas. Još jedna maloletna devojka, čije ime nisu želeli da otkriju, bila je u automobilu i nije bila vezana.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.