STIĆI ĆE TE KAZNA, MONSTRUME! Polio ćerku KISELINOM po glavi i UNIŠTIO joj život! (FOTO)
Foto: Profimedia

ON NIJE ČOVEK

STIĆI ĆE TE KAZNA, MONSTRUME! Polio ćerku KISELINOM po glavi i UNIŠTIO joj život! (FOTO)

U ovoj nesreći najviše je povređen Hera Lal, Džulin očuh, koji je preminuo nakon infekcije opekotina koje je prouzrokovala kiselina

Objavljeno: 12:44h

Sedmogodišnja devojčica iz Indije, Džuli Kamari, imala je samo četiri godine kada ju je otac polio kiselinom koju je namenio njenoj majci, a prve operacije za ovu teško povređenu devojčicu dešavaju se tek sada.

Džuli je pretrpela strašne opekotine na licu, vratu, rukama i grudima, ali zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi njena majka nije podvrgnuta operaciji.

foto: Profimedia

- Bilo mi je teško da je gledam kako pati svih ovih godina. Bolelo je dok jede, priča ili se smeje. Za nju je to bila velika borba, a mene je izjedalo što ne mogu da joj pomognem - rekla je Rani Devi, devojčicina majka čija je dnevnica iznosila dva evra.

foto: Profimedia

Rani se od Džulinog oca razvela 2013. godine i udala za drugog, što je njega dovelo do ludila. Vođen besom i ljubomorom planirao je da napravi napad kiselinom na Rani i njenog novog muža dok budu spavali, ali je stradala i Džuli koja je spavala pored njih. U ovoj nesreći najviše je povređen Hera Lal, Džulin očuh, koji je preminuo nakon infekcije opekotina koje je prouzrokovala kiselina.

foto: Profimedia

Četrdeset odsto Džulinog tela bilo je zahvaćeno kiselinom, a da bi platila bolničke račune Rani je morala da proda farmu.

Prva operacija na devojčici izvršena je pre tri meseca i njome joj je omogućeno da ponovo pomera vrat i glavu koji su bili gotovo spojeni s ramenom. Džuli uskoro očekuje i operacija levog oka, kao i plastične operacije lica u cilju otklanjanja deformiteta, piše Dejli mejl.

(Espreso.co.rs/Dailymail.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.