PODIVLJALA PROFESORKA: Aleksandra terala učenika sa posebnim potrebama na oralni seks! (FOTO)
Foto: Facebook/CaseyAnthony

JEZIVA PRIČA

PODIVLJALA PROFESORKA: Aleksandra terala učenika sa posebnim potrebama na oralni seks! (FOTO)

Ova 24-godišnjakinja i u prošlosti je radila sa osobama sa invaliditetom, a trenutno je puštena na slobodu sve do 3. jula kada treba da se izjasni o svojoj krivici, kako piše Dejli mejl

Objavljeno:

Profesorka jedne od njujorških škola za decu sa posebnim potrebama, uhapšena je pod optužbama da je imala seks sa 15-ogodišnjim štićenikom i učenikom te škole.

Tajvanski K-9: Kada kriminalci vide novog policajca, bežaće glavom bez obzira! (FOTO)

Aleksandra Kulhejn (24) pritvorena je u ponedeljak pod optužbom za silovanje i seksualno zlostavljanje maloletnog tinejdžera sa specijalnim potrebama, zbog dela za koje se sumnja da je počinila prošle godine.

Prema rečima tužioca Džona Carsona, Aleksandra je sa učenikom imala oralni i vaginalni seksualni čin tokom aprila 2016. i to usred Central parka. Iste te godine informacije o ovom slučaju prvi put su se pojavile u javnosti, nakon što su njene kolege saznale za “vezu” profesorke i učenika i svoja saznanja prijavili policiji.

U optužnici stoji da je Aleksandra žrtvu upoznala dok je on išao u školu u kojoj je ona predavala kao periodični saradnik a ne stalni profesor, sve do februara 2017. kada je dobila otkaz.

Ova 24-godišnjakinja i u prošlosti je radila sa osobama sa invaliditetom, a trenutno je puštena na slobodu sve do 3. jula kada treba da se izjasni o svojoj krivici, kako piše Dejli mejl.

(Espreso.co.rs / DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.