NE, NIJE SMEŠNO: Tviteraši besni, veruju da je haski obrijan iz šale! (FOTO)
Foto: Profimedia

#VLASNIKIZPAKLA

NE, NIJE SMEŠNO: Tviteraši besni, veruju da je haski obrijan iz šale! (FOTO)

Ukoliko se vlasnica ne oglasi nikada nećemo saznati šta se zaista dogodilo, a nama pas deluje više nego tužno i nadamo se da je postojao dobar razlog za ovako nešto

Objavljeno:

Ako se nekad neko pitao kako izgelda haski bez dlake, svet je dobio odgovor. Fotografija je postala viral za veoma kratko vreme na Tviteru i pokrenula veliku raspravu o okrutnosti ljudi prema životinjama.

Nije poznato zašto je neko ovo uradio, dok je većina optužila vlasnika za okrutnost. Pas je uslikan kako sedi na stolu potpuno obrijan, a samo na glavi mu je ostavljena dlaka.

LEPOTA ISLANDA: Ronjenje u najčistijoj vodi na svetu nateraće vas da se bućnete ovog leta! (VIDEO)

Neki su skrenuli pažnju da je ovako nešto dozvoljeno samo ukoliko haski ima medicinski problem, u suprotnom ovako nešto ne sme nikada da se radi jer im oštećuje dlaku i ona gubi funkcionalnost.

Iako je većina korisnika društvene mreže istakla da je fotografija uznemirujuća, da nije smešna i da ne bi trebalo tako nešto da se radi, ima i onih koji su pokušali da opravdaju vlasnika činjenicom da se pas možda spremao da operaciju.

Ukoliko se vlasnica ne oglasi nikada nećemo saznati šta se zaista dogodilo, a nama pas deluje više nego tužno i nadamo se da je postojao dobar razlog za ovako nešto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.