Oni su PAR IZ SNOVA, ali kriju užasnu tajnu! BARBI I KEN SU UBILI mnogo ljudi, a on je silovao i zadavio njenu sestru! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Serial Killers Around The World

strašno

Oni su PAR IZ SNOVA, ali kriju užasnu tajnu! BARBI I KEN SU UBILI mnogo ljudi, a on je silovao i zadavio njenu sestru! (VIDEO)

Nakon hapšenja Karle Homolke i Pola Bernarda, bračnog para serijskih ubica, mediji su ovaj krvoločni duo prozvali Ken i Barbi ubice
Objavljeno: 23:02h

Lepi i mladi supružnici priznali su da su ubili najmanje tri mlade žene, pre čega su ih mučili i drogirali. Upoznali su se 1987. godine u jednom restoranu. Karla je tada imala 17, a Pol 23 godine i ubrzo su postali nerazdvojni, prenosi hrvatski portal "24 sata".

Par se verio nakon dve godine veze, a uskoro se Pol strašno zainteresovao za Karlinu 15-godišnju sestru Tami.

foto: Printscreen/youtube/Serial Killers Around The World

Karla ga nije sprečavala da joj se nabacuje. Bila je svesna da je njen voljeni razočaran što ona nije bila devica kad su se upoznali i odlučila je da mu ponudi sestrinu nevinost kao poklon.

Pozvali su Tami na večeru, a Karla je u špagete koje su te večeri bile na meniju stavila valijum. Pol je pokušao da siluje Tami dok je Karla sve gledala, ali droga nije bila dovoljno jaka i Tami je uskoro došla k sebi.

foto: Printscreen/youtube/Serial Killers Around The World

Ljubavnici nisu odustali od svog plana. Početkom 1991. godine Karla je s posla ukrala omamljivač za životinje. Nadrogirali su Tami i dok su roditelji sestara spavali na spratu, Bernard je silovao Tami u podrumu.

Nesrećna devojka se u toku tog monstruoznog čina ugušila u vlastitoj povraćki. Nazvali su policiju, sve očistili, sakrili sve dokaze i njenu smrt predstavili kao nesreću.

Njena smrt je posle okarakterisana kao trovanje alkoholom. To je bila njihova prva žrtva. Nakon toga su se venčali i nastavili sa silovanjima i ubistvima.

Karla se pridružila suprugu u silovanju i ubistvu još dve tinejdžerke, nakon čega su uhapšeni.

Karla je svedočila protiv muža

Bernard je dobio doživotnu kaznu zatvora, a Homolka je priznala silovanje, mučenje i ubistvo troje ljudi i za ta zlodela je dobila samo 12 godina zatvora.

Iako je Karla snimala muža tokom njegovih okrutnih zločina, plavokosa lepotica nekako je uspela da uveri tužioce da je ona bila žrtva u svemu, iako su kasnije snimci pokazali suprotno.

foto: Printscreen/youtube/Serial Killers Around The World

Takođe se dogovorila da će svedočiti protiv muža. Svalila je, naime, svu krivicu na njega, a tokom suđenja imala je izgubljen pogled i teatralno je brisala suze dok su majke tinejdžerki koje su ubili davale izjavu. Izigravala je pravu žrtvu, govorila nežno i tiho.

Karla je iz zatvora puštena 2005. godine. Kasnije se udala, dobila troje dece i danas živi na slobodi pod drugim imenom.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.