DECA CRNIH OČIJU BEZ BEONJAČA SEJU STRAH PO SVETU: Ovo su jezive priče onih koji su se susreli s njima!
Foto: Pexels

Strašno

DECA CRNIH OČIJU BEZ BEONJAČA SEJU STRAH PO SVETU: Ovo su jezive priče onih koji su se susreli s njima!

Deca s crnim očima, bez beonjača, nisu nepoznanica ljubiteljima paranormalnog - fenomen je nazvan “Black Eyed Kids”, a takva deca su navodno viđana po čitavom svetu
Objavljeno: 12:46h

Deca s crnim očima, bez beonjača, nisu nepoznanica ljubiteljima paranormalnog. Fenomen je nazvan “Black Eyed Kids”, a takva deca su navodno viđana po čitavom svetu.

Oni su deca uzrasta od šest do šesnaest godina s potpuno crnim očima bez beonjača, a širom sveta ljudi prijavljuju susrete koji su im zaledili krv u žilama.

1996. godine, jedan novinar je opisao svoj susret sa njima. Sedeo je u svojim kolima i pregledao neke papire kad ga je u tome prekinulo kucanje o njegov prozor. Pogledao je napolje i video dva dečaka uzrasta od oko 12 godina, koji su ga pitali može li ih odbaciti do lokalnog bioskopa.

foto: Pexels

Rekao je kako je gotovo pristao, ali ga je nešto omelo - jeza ga je prolazila dok ih je posmatrao. Njihove oči su se činile bezdušne, poput crnog kamenja koje je buljilo u njega. Odjurio je s autom koliko je brzo mogao, a u godinama nakon toga internet su preplavile sablasne priče o sličnim, pa i ranijim susretima.

U septembru 2014. britanski tabloid Dejli star objavio je seriju priča o devojčici s crnim očima koja je navodno terorisala područje Kanok Čejs.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.