NAJJEZIVIJA PRIČA U ISTORIJI: Milioner kupio ropkinju DA BI GLEDAO KAKO JE JEDU LJUDOŽDERI!
Foto: Profimedia

sve je zabeležio

NAJJEZIVIJA PRIČA U ISTORIJI: Milioner kupio ropkinju DA BI GLEDAO KAKO JE JEDU LJUDOŽDERI!

Imao je bolestan fetiš, a novac i pleme na koje je naleteo su mu omogućili ispunjenje želje
Objavljeno: 14:59h

Džejms Džejmison, naslednik bogate kompanije Jameson Irish Whiskey, jednom prilikom je kupio 10 godišnju ropkinju. Za nju je platio šest svilenih rupčića. Njegov cilj? Želeo je da posmatra kako će je kanibali ubiti, osakatiti i naposletku - pojesti.

Prema New York Timesu, Džejmison je bio fasciniran idejom kanibalizma pa je želeo iskusiti, ako ne iz prve, onda iz druge ruke.

Prilika za to mu se pružila kada je 1890. bio na proputovanju Afrikom, jer su on i njegov prevodilac naišli na kanibalističko pleme. Bolesna želja u njemu je počela da raste. Konsultovao se s poglavicom plemena koji mu je rekao da, ako želi da posvedoči toj ceremoniji treba da nabavi devojku koju će pojesti.

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI SLUČAJ NA SVETU? Zatrudnela posle oralnog seksa!

Džejmison se, uzbuđen, vratio 15-ak minuta kasnije s 10-godišnjom devojčicom koju je kupio od obližnjeg trgovca ljudima. Prevodilac je pristupio poglavici i rekao:

- Ovo je dar čoveka čija je želja da gleda kako će biti pojedena. Prema svedoku događaja, kanibali su devojku zavezali za drvo pa su je dva puta uboli nožem u stomak. Domoroci su potom sekli deo po deo njenog tela i jeli ga, dok je Džejmison skicirao scenu u svoju svesku.

Nakon što je bilo gotovo, Džejmison i prevodilac su se uputili u kolibu poglavice, gde je Džejmison završio svoje crteže vodenim bojama. Na kraju je imao šest crteža s kanibalske gozbe. Prvi je bio kako devojku vode do drveta, drugi je bio trenutak uboda s krvlju koja navire na rane. Treći je bio prikaz toga kako su je razrezali, dok su četvrti, peti i šesti pokazivali kako muškarci nose i jedu razne delove njenog tela.

Nije poznato da li je Džejmison ikada osuđen na bilo koji način zbog ovog incidenta, ali baca novo svetlo na reklamu slavnog pića koja prikazuje Džejmisona kako spašava devojku i sanduk viskija od sokola.

(Espreso.co.rs / Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.