RUSKI GENERAL ŠOKIRAO SVET: Vanzemaljci su ovde i jedna loša stvar će se desiti 2017. godine...
Foto: AP

invazija?

RUSKI GENERAL ŠOKIRAO SVET: Vanzemaljci su ovde i jedna loša stvar će se desiti 2017. godine...

General-pukovnik ruskog ratnog vazduhoplovstva u penziji kaže da su naši lideri prodali čovečanstvo vanzemaljcima i da sve spremno za kolonizaciju Zemlje
Objavljeno:

Ruski penzionisani general-pukovnik Skrjabin kaže da su vanzemaljci ovde već neko vreme, i da imaju zle planove za čovečanstvo u 2017. godini.

On upozorava na neizbežnu vanzemaljsku invaziju na celu planetu, jer su vanzemaljska bića već ovde i da drže čovečanstvo kao taoce bez njihovog znanja, ali uz saradnju sa njihovim vođama.

U intervjuu, general-pukovnik ruskog ratnog vazduhoplovstva, penzionisani Aleksandar S. Skrjabin, kaže da su naši lideri prodali čovečanstvo vanzemaljcima i da je sada sve spremno za kolonizaciju zemlje.

NAPIO ŽENINOG ĐAKA KAKO BI ONA MOGLA DA IMA SEKS S NJIM: Profesorka i muž potpuno zastranili

Ruski general je rekao da će ovo biti poslednji izbori u Rusiji i svuda, i da smo se približili vremenu kada će naš svet biti kao koncentracioni logor od 2017. godine.

Ovaj ruski general tvrdi da je lično komunicirao sa vanzemaljcima. Bio je poslat u podzemlje da prođe obuku sa njima… Rekao je da je to bilo užasno iskustvo i da je čovečanstvo prodato satanističkim vanzemaljcima od strane naših predsednika i naših korumpiranih vlada.

Ovu šokantnu izjavu je dao general-pukovnik ruskog ratnog vazduhoplovstva, penzionisani Aleksandr S. Skrjabin, u intervjuu za češke novine Lidové noviny 26. jula 2016. godine. 28. jula je ovaj intervju potpuno uklonjen sa sajta ovih novina, kao i svih drugih resursa koji su uspeli da objave ovaj intervju.

Bilo je ljudi koji nisu verovali svojim očima kada su videli naslov, da su napravili skrinšot stranice. I očigledno sa dobrim razlogom. A insajderske informacije su da su novine čak imale vremena da odštampaju tiraž ovog intervjua, i da su morali da unište celokupno izdanje.

Na sledećoj strani, izvodi iz intervjua sa Skrjabinom:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.