Ovaj čovek postaje nevidljiv, ali stvarno! (FOTO) (VIDEO)

Da li je ovo moguće?

Ovaj čovek postaje nevidljiv, ali stvarno! (FOTO) (VIDEO)

Da ne poverujete svojim očima, pogledajte kako varaju vrhunski majstori iluzije
Objavljeno: 19:28h

Nemojte da verujete u ono što vidite, mozak se da jako lako da zavarati. Duh nije, ali nije niti video montaža. Kako je onda moguće da ovaj čovek naočigled nestaje? Ljudi se pitaju na društvenim mrešama kako je to moguće, pustičemo vas da još malo mozgate i sami pokušate odgonetnuti u čemu je tajna. ŠTA ZAPRAVO VIDIMO? 100 puta ćete pogledati ovu optičku varku, I NIŠTA! (VIDEO)

Ukoliko niste uspeli da dođete do tačnog odgovora, pročitajte u nastavku par rečenica o triku poznatom pod nazivom Duh Džona Henrija, ali i na dnu članka pogledajte fotografiju koja će vam otkriti gde se taj čovek nalazio u trenutku dok je snimao video. Džonov duh

Printscreen / Youtube / Funny Videos

Džonov duh je iluzija koja se i dan danas često koristi u predstavama, zabavnim parkovima, u muzejima ili na koncertima. Naziv je dobila po naučniku Džona Henrija Peperu, koji je iluziju popularizovao 1862. godine tokom pozorišne predstave “Ukleti čovek i sablasni ugovor”, rađene prema delu Čarlesa Dikensa.

Printscreen / Youtube / Funny Videos

Da bi bila uspešno izvedena od gledalaca je potrebno sakriti drugu i posebno napravljenu pozornicu odakle se slike prenose pomoću stakla ili pleksiglasa postavljenim pod precizno izračunatim uglom. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.