PRESLATKA KROFNICA ILI PRAVA KATASTROFA? Ova beba ima 8 meseci i 20 kilograma! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

šta je ovo?

PRESLATKA KROFNICA ILI PRAVA KATASTROFA? Ova beba ima 8 meseci i 20 kilograma! (VIDEO)

Roditelji krive boga što njihova devojčica previše jede!
Objavljeno:

Devojčica Šatat Kumar iz Indije ima samo osam meseci i već 20 kilograma! Ova beba može neprestano da jede, a njeni roditelji ni ne pokušavaju da joj uskrate koji obrok.

Naprotiv, ne krive sebe za njen izgled, već boga!

Spalio je barmen: Koktel veče se pretvorilo u pravu noćnu moru!(VIDEO)

"Rođena je kao normalna devojčica, a onda je od četvrtog meseca krenula naglo da se goji. Baš voli da jede! Nismo mi za to krivi, bog ju je tako napravio. Ljutim se kada ljudi kažu da je debela", kaže otac devojčice Suraj Kumar (23).

Lekari su veoma zabrinuti jer Šatat sve teže diše, a ima i problema sa spavanjem jer je salo bukvalno guši. Imaju problem i kada žele da uzmu bebinu krv za analizu jer joj je koža toliko debela da im pucaju igle.

Majka Rina (21) kaže da brine za svoje zdravlje devojčice.

"Pre Šatat sam rodila dečaka koji je ubrzo umro, a sada je moja devojčica ovakva. Brinem se za njeno zdravlje. Ne jede kao ostala deca, ona jede stalno, a ako joj ne damo da jede ona počne da urla. Vidite kolika, ne mogu ni da je nosim na rukama", žali se majka.

Lekar u Pandžabiju koji brine o Šatat kaže da je iscrpeo sve mogućnosti u pokušaju da ustanovi šta se događa sa ovom devojčicom.

"Imam probleme i kada treba krv da joj uzmem. Koža joj je toliko debela. Rekao sam roditeljima da je vode u bolnicu u Amricaru, ali roditelji tvrde da nemaju za to finansijskih sredstava", kaže lekar devojčice.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.