DUGUJEŠ MI TO: Jedan od najuglednijih hirurga spasio život detetu, pa silovao majku!
Foto: Beta

horor u bolnici!

DUGUJEŠ MI TO: Jedan od najuglednijih hirurga spasio život detetu, pa silovao majku!

Jedan od najboljih britanskih kardiohirurga optužen je za strašan zločin. Kako pišu ostrvski mediji, Mohamed Amrani silovao je u svojoj kancelariji majku deteta koje je prethodno operisao i spasao mu život
Objavljeno: 09:40h

Amrani je prvo nasilno poljubio svoju žrtvu, a potom počeo da je ljubi po vratu. Žena je pokušala da se odbrani, ali Amrani je uspeo da joj skine odeću i napastvuje je. Kako je žrtva posvedočila, doktor je uzvikivao da mu "ona to duguje jer joj je spasio dete".

Ovo nije jedini takav slučaj. Još nekoliko žena optužilo je hirurga za isto zlodelo.

foto: Shutterstock

Svi slučajevi su se dogodili u periodu od 2001. do 2014. godine. Druga žrtva seksualnog nasilja koje se stavlja na teret doktoru Amraniju ispričala je policiji da je hirurg napao na identičan način, a kada je pokupšala da se odupre, okrenuo je i rekao "da će imati seks od pozadi". Slučaj nije pijavila kada se dogodio, jer se plašila, zbog pozicije koju Amrani kao ugledan lekar ima u bolnici.

Prvi slučaj silovanja uglednog lekara prijavljen je 2015. godine, nakon čega su još četiri žene prijavile silovanje. Amrani negira da je bilo silovanja, a suđenje je trenutno u toku.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.