SUD IM ZABRANIO INCESTUOZNU VEZU, ALI ONI NE ODUSTAJU: Ovo je priča o "ljubavi" između majke i sina! (VIDEO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Monica Mares

HMMM

SUD IM ZABRANIO INCESTUOZNU VEZU, ALI ONI NE ODUSTAJU: Ovo je priča o "ljubavi" između majke i sina! (VIDEO)

Iako im je sud zabranio incestuoznu vezu, majka i sin i dalje ne nameravaju da raskinu!
Objavljeno:

Pre godinu dana, svet je obišla priča o Moniki Mares (37) koja je stupila u ljubavnu vezu sa sopstvenim sinom, Kejlebom Petersonom (20). Monika i Kejleb iz Novog Meksika su zbog toga bili i na sudu, po prijavi komšija, ali su i tada poručivali da ne planiraju da se odreknu svoje "ljubavi".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kejleb je, inače, rođen kao Karlos, a odmah nakon što ga je Monika rodila sa 16 godina, dala ga je na usvajanje. Usvojitelji su mu nadenuli ime Kejleb, i on nije imao nikakav kontakt sa svojom biološkom majkom – sve do prošlog Božića kada su se povezali na Fejsbuku. Odmah su ugovorili i upoznavanje.

- Prvi put kada sam videla svog sina, osetila sam leptiriće u stomaku od uzbuđenja. Plakao je i snažno me je zagrlio – priča Monika, dodajući i da je nedugo potom Kejleb došao do nje svojim kamionom i ostao da živi sa njom i njenom decom.

Šokirala svet: Devojka iskočila iz autobusa zbog kontrole i završila u komi! (VIDEO)

Uskoro su počeli da osećaju nešto više jedno prema drugom, a Monika to objašnjava činjenicom da ga nije ona odgajila, i tvrdi da je veliju ulogu odigrala i genetska seksualna privlačnost.

- Jednom prilikom rekla sam mu: „Ne znam kako ćeš da odreaguješ na ovo. Ja sam tvoja mama, ali se zaljubljujem u tebe“. Kejleb mi je rekao da i on gaji određena osećanja prema meni, ali da se plašio da mi to saopšti – priča Monika, dodajući da su potom prošetali po parku, i ona ga je tom prilikom pitala da li bi se zabavljao sa njom. Odgovor je bio potvrdan.

Ubrzo su počeli da imaju i seksualne odnose i ponašali se kao pravi par. Kejleb za medije kaže da smatra da, budući da su oboje punoletni, treba da sami odlučuju o svom životu, čak i ukoliko te odluke vode u incest.

Njima je sud odredio meru razdvajanja na 18 meseci, a nakon toga su tri godine mogli da se viđaju, ali samo uz nadzor. Uz to, Monika je odvojena i od svoje ostale dece. Međutim, uprkos svemu tome, majka i sin poručuju da ih ništa neće sprečiti da nastave da se viđaju.

(Espreso.co.rs / Blic.žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.