Voditelj CNN zgrozio svet: Jeo je ljudski mozak UŽIVO, dok je radio priču o kanibalima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/The Hidden Underbelly 2.0

PRATIO OBIČAJE

Voditelj CNN zgrozio svet: Jeo je ljudski mozak UŽIVO, dok je radio priču o kanibalima! (FOTO) (VIDEO)

Na snimanju dokumentarnog filma s guruima, Aslan je takođe razmazao pepeo kremiranog leša po licu i pio je iz ljudske lobanje
Objavljeno:

Voditelj CNN, Reza Aslan, izazvao je kritike hinduista nakon što je na snimanju jedne hinduističke sekte jeo ljudski mozak, prenosi Independent.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Aslan je otišao u Indiju kako bi se sastao s asketskom sektom Aghori koja ima manje od 100 članova.

STRAVIČNA NESREĆA: Kamionet preleteo ogradu i sleteo sa nadvožnjaka! (VIDEO)

Kritičari su ga optužili zbog prikazivanja hinduizma kao ekstremne religije. Jedini hinduista u američkom kongresu na Tviteru je objavio: - Vrlo sam uznemiren činjenicom da CNN iskorišćava svoju moć i uticaj kako bi povećao nerazumevanje i strah od hinduizma - napisao je on.

Na snimanju dokumentarnog filma s guruima, Aslan je takođe razmazao pepeo kremiranog leša po licu i pio je iz ljudske lobanje.

Kada se Aslan posvađao s jednim od pripadnika sekte, ovaj je počeo da jede vlastiti izmet i da ga baca na Aslana vičući: "Odrezaću ti glavu ako nastaviš toliko da pričaš".

foto: Printscreen/Youtube/The Hidden Underbelly 2.0
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.