ZLO IPAK UMIRE: Porodica iz Teksasa ispljuvala pokojnika, a kad čujete kako...
Foto: stock shutter

HIT UMRLICA!

ZLO IPAK UMIRE: Porodica iz Teksasa ispljuvala pokojnika, a kad čujete kako...

Neobična čitulja ne baš ucveljene porodice u SAD
Objavljeno: 09:21h

Porodica iz Teksasa oprostila se od pokojnika na krajnje nauobičajni način. Familija je smrt ovog starca od 75 godina dočekala sa neskrivenom radošću i olakšanjem uz opasku da je njegov odlazak dokaz da "zlo ipak umire".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Thinkstock

U čitulji između ostalog piše da je Čarping iza sebe ostavio "dvoje dece koja sada mogu da odahnu", kao i “šest unučadi i bezbroj drugih žrtava, uključujući bivšu suprugu, rodbinu, prijatelje, komšije...”

“U mladosti Lesli je bio uzorni primer lošeg roditelja u kombinaciji s duševnom bolesti i potpunoj predanosti piću, drogi, preljubi, jednom rečju - sramota”, navodi porodica.

Nećkaju se ili...? Britanci pomeraju izlazak iz EU

Priznaju da je bio "iznenađujuće inteligentan", ali nije uspeo da postigne nikakav profesionalni uspeh zbog nedostatka ambicije i motivacije.

“Njegovi hobiji uključuju: nasilje prema porodici, zlostavljanje kućnih ljubimaca i ribolov. Njegov život nije imao nikakvu drugu jasnu svrhu, on nije doprineo društvu niti je služio zajednici, a nije imamo nikakvih kvaliteta osim brzog (duhovitog) sarkazma, koji je bio zabavan tokom njegovih treznih dana”, pišu članovi porodice o pokojniku.

“Neće biti ogranizovan nikakav ispraćaj, neće biti molitve za večni mir i neće biti tugovanja porodice koju je mučio. Leslijevi ostaci biće kremirani i čuvaće se u štali dok "Rej", magarac, ne potroši drvo o koje se češe."

Leslijev odlazak dokazuje da zlo zapravo umire i nadamo se da označava vreme ozdravljenja i sigurnosti za sve, piše ova nimalo ožalošćena porodica.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.