Ukrajinac UBIO UJAKA, UJNU I NJIHOVOG SINA pa od njihovog mesa SKUVAO GULAŠ!
Foto: Ilustracija, Reuters / Akintunde Akinleye

bizarno ubistvo!

Ukrajinac UBIO UJAKA, UJNU I NJIHOVOG SINA pa od njihovog mesa SKUVAO GULAŠ!

- Kad smo ušli u stan, videli smo delove tela u kantama i loncima. Ono što je skuvao stavljao je u konzerve - rekao je šef kijevske policije
Objavljeno: 15:19h

Jedan 29-ogodišnji Ukrajinac ubio je svog ujaka (68), ujnu (51) i njihovog odraslog sina u stanu u Kijevu. Nakon toga, uzeo je noževe, raskomadao njihova tela i stavio ih u lonac da bi napravio gulaš.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kad ga je policija otkrila, počinio je samoubistvo neposredno pre nego su mu policajci provalili u stan. Policija strahuje da članovi rodbine nisu jedine njegove žrtve.

foto: Ilustracija, Shuterstock

- Kad smo ušli u stan, videli smo delove tela u kantama i loncima. Ono što je skuvao stavljao je u konzerve. Do našeg dolaska uspeo je da napuni nekoliko konzervi - rekao je šef kijevske policije Andrej Krišenko.

Kanibal je otkriven nakon što su komšije njegovih ubijenih rođaka primetile da ih danima nema i da se iz stana oseća smrad.

Policija je u stanu osim ostataka tela troje ljudi, pronašla još jednog muškarca koji je bio u životu, ali sa nekoliko metaka u glavi. On je preminuo na putu do bolnice.

foto: Ilustracija, Thinkstock

Na mestu zločina pronađena su dva pištolja sa mecima. Policija pretpostvalja da je kanibal živeo u mestu Bila Tserkva, 120 kilometara od Kijeva.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.