TAMARIN I PETROV IZBOR! SIGURAN, PROSTRAN I EKONOMIČAN! Upoznajte najnoviji MAZDIN gradski automobil (FOTO)
Mazda CX-30, Foto: Promo

novo

TAMARIN I PETROV IZBOR! SIGURAN, PROSTRAN I EKONOMIČAN! Upoznajte najnoviji MAZDIN gradski automobil (FOTO)

Dizajneri su se vodili krilaticom "manje je više", te ih je ona dovela do čiste, glatke površine i originalnog oblika crossover SUV-ova

Objavljeno:

Ukoliko vam je potreban automobil koji će moći da prati vaš stil života, pruži vam udobnost o kakvoj ste sanjali i pritom obezbedi sigurnost u vožnji, na pravom ste mestu. Pred vama se nalazi elegantna Mazda CX-30 e-Skyactiv X GT Plus Style Luxury Safety.

Kao što sam naziv kaže radi se o luksuznom dizajnu, konstrukciji koja vam pruža sigurnost u svakom momentu vožnje, a pre svega retko ko može ostati imun na njen očaravajući stil. Nova Mazda može se pohvaliti revolucionarnim e-Skyactiv X motorom sa 186 KS i sa najmodernijom verzijom GT Plus Sound Style Luxury.

Mazda Srbija je ostvarila saradnju sa popularnim glumačkim parom Tamarom Dragičević i Petrom Benčinom. Tamari i Petru se odmah dopao novi Mazdin gradski SUV Mazdu CX-30, jer im savršeno pristaje uz njihov životni stil i moći će da ga uklope u sve svoje životne situacije. Zbog toga glumci preporučuju baš ovaj model potencijalnim kupcima i sigurni su da će vam se dopasti.

1 / 13 Foto: Promo

DIZAJN MAZDE CX-30

Ovaj model odlukuju najnovija dostignuća Kodo dizajna, koji je veoma poštovan i tradicionalno vezan za Japan. Dizajneri su se vodili krilaticom "manje je više", te ih je ona dovela do čiste, glatke površine i originalnog oblika crossover SUV-ova.

Izgled je veoma elegantan, glatkih linija, dok crna zaštitna obloga na donjem delu karoserije odaje utisak udobnosti, kao i snage koja je cenjena, kada se radi o ovoj vrsti automobila. Dostupno je devet boja karoserije, tako da je čak i dizajn prilagodljiv željama kupaca.

Unutrašnjost je veoma bitna zbog vozačevog utiska i udobnosti kojoj skoro svi kupci teže. Sama prozračnost i prostranost automobila doprinosi opuštenijoj vožnji i ugodnijem okruženju.

Japanska tradicionalna tehnika koja se koristi u arhitekturi (Ma- prazan prostor) primenjena je na ovom modelu. Glavni cilj bio je obezbediti prostranost i udobnost, kako vozaču, tako i ostalim putnicima. Kada je u pitanju boja, možete birati između dve palete. Sigurno je da nećete pogrešiti koju god boju da izaberete, jer su njima posebno naglašeni detalji i prefinjenost.

Unutrašnjost
Unutrašnjostfoto: Promo

REVOLUCIONARNI e-SKYACTIV X MOTOR

Kako bi se što više smanjila emisija CO2, Mazda se odlučila za primenu strategije održivotg tehnološkog razvoja, Sustainable Zoom-Zoom 2030. Ovaj motor predstavlja drugi korak u Mazdinom traganju za razvojem bezninskog motora, koji će imati idealan mehanizam unutrašnjeg sagorevanja i u minimalnoj količini zagađivati životnu sredinu.

Skyactiv-X je isključivo Mazdin, novi motor u kome se paljenje pomoću svećice koristi za kontrolisanje kompresijskog paljenja. Prednosti ovog motora su što dolazi do većeg broja obrtaja, čišće emisije, a uz sve to odlikuje ga i manja potrošnja.

SIGURNOST JE NA PRVOM MESTU

Mazdina istraživanja na unapređenju sigurnosti primenjena su na ovom modelu. Nova tehnologija ogleda se i u mogućnosti praćenja vozačevog stanja. Prilikom vožnje sistem koristi infracrvena svetla i kameru i aktivira se ukoliko kod vozača dođe do pospanosti.

Mazdin i-Activsense paket naprednih sigurnosnih tehnologija pomaže vozaču da uoči i izbegne potencijalne opasnosti u saobraćaju. Ovaj automobil će vas upozoriti na sve prepreke koje se nalaze oko njega, a uočene su inovacije i u tehnologiji automatskog kočenja.

UDOBNOST JE ZAGARANTOVANA

Mazda se uvek trudila da kupcima obezbedi udobnost i na taj način doprinese prijatnijoj vožnji. Kako bi to postigla ugleda se na jedinstvenu Jinba-Ittai tehniku – osećaj da je vozilo produžetak vozačevog tela kojim precizno upravlja bez svesnog razmišljanja.

Ovaj model može se pohvaliti unapređenom tehnologijom i još boljom udobnošću nego ranije verzije. Da je bogato opremljen može posvedočiti i poseban sistem koji je dizajniran da smanji buku i izoluje putnike.

Ukoliko pažljivo pogledate izgled nove Mazde CX-30 uočićete da se radi o veoma opremljenom i sigurnom automobilu. Nedavno je dobila 5 zvezdica na testiranju sigurnosti Euro NCAP-a. Ova kompanija neguje tradiciju, te je ovo treći model koji je dobio upravo ovu ocenu. Dobila je čak 99 odsto bodova kada je u pitanju zaštita odraslih putnika.

Kako je ovo najnoviji mazdin gradski automobil možete da budete sigurni da ćete se lako uklopiti sa njim kako u gradskim, tako i u ruralnim mestima. Njegov prtljag je dovoljno veliki da zadovolji potrebe jedne porodice, a unutrašnjost prostrana tako da uživate i prilikom duge vožnje. Čini se da su kompaktnost i elegancija neprevaziđene kategorije i da se odlično uklapaju sa savremenim načinom života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.