ANKETA POKAZALA DA SU VOZAČI OVIH AUTOMOBILA NAJGORI: Imali su NAJVIŠE UDESA! Otkriveno i ko je najodgovorniji
Vozači Mazde najviše psuju, Foto: Profimedia

zanimljivo

ANKETA POKAZALA DA SU VOZAČI OVIH AUTOMOBILA NAJGORI: Imali su NAJVIŠE UDESA! Otkriveno i ko je najodgovorniji

Vozači Mazde su oni koji najviše psuju!

Objavljeno:

Istraživanje je sprovela firma koja prodaje polovne automobile Van Monster, a otkrili su kako su upravo vlasnici nemačke marke automobila Audi najmanje pošteni i najmanje brinu o drugima u saobraćaju, piše Lad Bible.

Vozači Audija su proglašeni tako najgorim vozačima, ali su takođe proglašeni i nemarnima, a 2 000 ljudi koje je učestvovalo u istraživanju je otkrilo i kako se ovi vozači najčešće parkiraju preko dva mesta za parkiranje, a takođe učestvuju u 17 od 33 prekršaja te najčešće viču na druge vozače i bacaju stvari kroz prozor.

S druge strane, pokazalo se kako su vozači Volva najodgovorniji i isto tako voze najsigurnije, dok su vozači Seata skloni nervozi na putu.

Vozači Mazde su oni koji najviše psuju. Osim toga, vozači BMW-a su u jednom istraživanju proglašeni najbahatijima u saobraćaju. Upravo se za ove vozače misli da slede svoj životni stil, a svoje automobile vrlo rado pokazuju drugima.

Vozači Mercedesa žele svojom pojavom pokazati dominantnost, ali i stručnost, a novija istraživanja pokazuju kako posvećuju pažnju i sigurnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.