Da li je svet spreman za luksuzne srpske automobile? Možete li da verujete da ovaj auto prave Srbi?! (FOTO)
Foto: Printscreen

kad ga mi napravimo

Da li je svet spreman za luksuzne srpske automobile? Možete li da verujete da ovaj auto prave Srbi?! (FOTO)

AQOS Technology, na čelu s liderom tima Sašom Milovančevićem, uspešno je ugovorio svetsku premijeru svojih automobila, na Ženevskom sajmu
Objavljeno: 15:44h

AQOS Technology je kompanija osnovana u Beogradu koja se bavi dizajnom i proizvodnjom automobila.

Kompanija je osnovan kako bi se dugogodišnje iskustvo u dizajnu ukrstilo sa najmodernijim istraživanjima. Lider tima i idejni tvorac novog svetskog automobilskog brenda je Srbin Saša Milovančević.

AQOS tim sačinjen je od vrhunskih stručnjaka iz Nemačke, Velike Britanije i Italije, a ima i podršku od nekoliko svetskih naučnih institucija kao što je, između ostalog, i Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu.

Cilj kompanije je da stvore jak brend, koji se neće bazirati na agresivnom marketingu, već isključivo na kvalitetu proizvoda.

Suština stvaranja AQOS brenda je u novom konceptu, čija je suština da se bori sa vremenskim izazovima kao i da definiše nove pravce u kojima se kreće automobilska industrija širom sveta.

Dizajn ovih automobila budućnosti kombinacija je aerodinamikčkog, ekonomskog, mehaničkog, ergonomskog i filozofskog aspekta. Cilj kompanije je da vode računa o svakoj sitnici i svakom zahtevu potrošača.

Na sajtu kompanije AQOS takođe se navodi da oni ne žele da se bave kopiranjem tuđih modela, što je očigledno moda u proteklih nekoliko godina u automobilskoj industriji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.