Faraday Future priprema superautomobil budućnosti! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Faraday Future

ELEGANCIJA NA PUTU

Faraday Future priprema superautomobil budućnosti! (VIDEO)

Ukoliko kompanija uspe da prevaziđe sve probleme u kojima se trentuno nalazi, proizvodnja ovog modela bi trebalo da počne 2018. godine
Objavljeno:

Faraday Future kompanija možda nije trenutno u najboljem stanju, ali to ne znači da ne mogu da naprave dobar video i verovatno odličan automobil.

Nakon nekoliko meseci tišine, kompanija je postavila video na Jutjub, koji je nazvan "Emergence" i prokazuje novi električni superautomobil FF91 u realnoj vožnji.

Natravno, model je već viđen u januaru na CES konferenciji, ali je svakako odlično videti ga u ralnoj vožnji. Sve ovo navodi ljude da poveruju da će se FF91 sigurno naći na tržištu.

Ovoliko kilometara još možete da pređete nakon paljenja lampice!

Ukoliko kompanija uspe da prevaziđe sve probleme u kojima se trentuno nalazi, proizvodnja ovog modela bi trebalo da počne 2018. godine.

Superautomobil ima 1.050 konjskih snaga, a od nule do 100 km/h ubrzava za manje od 2.4 sekunde. Za sada nam samo ostaje da uživamo u nesvakidašnjem video snimku i sačekamo još neko vreme da saznamo da li stvarno može da izmeri visinu obližnjih vodopada.

(Espreso.co.rs / Mahable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.