RUSI PREŠLI IGRICU, GLEDAJTE KAKO ČISTE SNEG SA AUTOMOBILA: Ovo još niste VIDELI, brže je od METLICE SIGURNO! VIDEO
Mašina za čišćenje snega, Foto: Printscreen/Youtube/ Garage 54

WOW

RUSI PREŠLI IGRICU, GLEDAJTE KAKO ČISTE SNEG SA AUTOMOBILA: Ovo još niste VIDELI, brže je od METLICE SIGURNO! VIDEO

Novi eksperiment ekipe s kanala "Garage 54"

Objavljeno:

Automobil zatrpan snegom, zaleđena brava, zamrznuta šoferšajbna… Sve su to problemi, koje vozačima zadaje zima pre nego uopšte sednu u vozilo.

Meteorolozi najavljuju dolazak snežnih padavina, pa je pravi trenutak da se upoznate s najnovijim eksperimentom simpatičnih Rusa.

Ekipa sa kanala “Garage 54” je nepresušan izvor zabavnih inovacija. Ovoga puta, odlučili su da iskoriste staru radilicu, i naprave nesvakidašnji “čistač snega”.

Brže i bolje od metlice

Prvo su izbrusili delove radilice, kako bi poremetili njen balans, a potom je montirali na metalni ram i povezali s elektromotorom.

Radilica je proizvela takve vibracije da dvojica odraslih muškaraca nisu mogla da drže konstrukciju. Zato su zavarili ram na krov stare Lade, i započeli testiranje.

Krajnji rezultat je iznenađujuće dobar. Nesvakidašnji “čistač snega” radi brže i bolje od metlice, a eliminiše mogućnost grebanja farbe.

Ukoliko bi naši domaćini smanjili “pakovanje” i usavršili detalje, možda bi izum mogao da se komercijalizuje?! Pogledajte video i uverite se sami:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.